Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Λούντζης: “Θα φάμε τα μούτρα μας, αν…”

Λούντζης: “Θα φάμε τα μούτρα μας, αν…”

mixalis lountzis promitheas peristeri scaled e1621072405793

Ο καλαθοσφαιριστής του Προμηθέα, Μιχάλης Λούντζης, μίλησε στην εκπομπή Cover Page και στους Αλέξανδρο Σόμογλου και Λένα Καραλή για τη φετινή του πορεία αλλά και για τους αγώνες απέναντι στο Λαύριο.

Για την δυναμική της ομάδας του:

“Πιστεύω ότι μπορούμε να γίνουμε πολύ ανταγωνιστικοί. Το μπάσκετ που μπορούμε να παίξουμε είναι πολύ υψηλού επιπέδου. Το μυαλό μας είναι να πάμε στο Λαύριο και να κερδίσουμε. Όταν παίζουμε ο ένας για τον άλλο πιστεύω ότι οι πιθανότητες μας αυξάνονται στο να έρθει η νίκη. Η φετινή χρόνια με έχει βοηθήσει πολύ. Με εμπιστεύονται εδώ, νιώθω καλά και αυτό βγαίνει προς τα έξω”.

Για τις αναμετρήσεις απέναντι στο Λαύριο:

“Η αλήθεια είναι ότι το Λαύριο για μένα δεν αποτελεί έκπληξη και αυτό διότι ξέρω τι δουλειά γίνεται. Θα είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, εμείς δεν έχουμε ξεκουραστεί τόσο πολύ. Θα παίξει ρόλο το ποιος το θέλει περισσότερο. Σίγουρα έχουμε μεγαλύτερη πίεση αφού βρεθήκαμε στους τελικούς την προηγούμενη χρόνια. Υπάρχει μια απαίτηση και πρέπει να περάσουμε στους τελικούς. Δεν θα είναι εύκολη σειρά και αν πάμε με τη λογική ότι θα περάσουμε σίγουρα είναι πολύ πιθανό να φάμε τα μούτρα μας”.

Για την πιθανή κλήση του στην εθνική:

“Σίγουρα θα θέλαμε όλα τα παιδιά να μας καλέσουν στην προεπιλογή. Είναι η μέγιστη τιμή. Όλοι αυτό θέλουμε, να παίξουμε για τη χώρα μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Στην Τουρκία ο Εργκίν Αταμάν για την κηδεία του πατέρα του

Στην Τουρκία για την κηδεία του πατέρα του βρίσκεται ο Εργκίν Αταμάν. Στην Τουρκία βρίσκετ…