Κεντρική Διεθνή Λούκιτς: «Δεν είναι έκπληξη το κακό ποσοστό μας στα σουτ»

Λούκιτς: «Δεν είναι έκπληξη το κακό ποσοστό μας στα σουτ»

lukic

Ο Ζούραν Λούκιτς μετά τον αποκλεισμό από την Σαραγόσα αναφέρθηκε στα κακά ποσοστά της ομάδας του τονίζοντας ότι δεν του προξενούν έκπληξη. Παράλληλα, αναφέρθηκε στον μοιραίο παίκτη του αγώνα, τον Σέπερντ, τονίζοντας ότι δεν μπορεί να νευριάσει μαζί του, καθώς εξαιτίας του προκρίθηκε η Νίζνι.

Αναλυτικά:

«Στο πρώτο ημίχρονο ελέγξαμε το ρυθμό. Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Ο Σέπερντ ήθελε πολύ να βοηθήσει την ομάδα, αλλά ήταν κουρασμένος. Η Σαραγόσα είχε μεγαλύτερο ρόστερ από εμάς και αυτός ήταν ένας βασικός λόγους που χάσαμε το ματς. 

Δεν ήταν έκπληξη για εμάς η αστοχία μας στα σουτ. Ο Σέπερντ δεν έχει εμπειρία, δεν ήταν σε καλή κατάσταση εξαιτίας του πρόσφατου τραυματισμού του, ήταν απροπόνητος. Δεν μπορώ να εκνευριστώ μαζί του. Ηταν ο παίκτης που μας βοήθησε για να φτάσουμε έως εδώ. Για εμένα δεν είναι έκπληξη το κακό ποσοστό μας στα σουτ». 

Ο Αντρέι Βοροντσέβιτς συμπλήρωσε: «Δεν είναι εύκολο να πω τώρα τι πήγε στραβά στο ματς για εμάς. Χάσαμε πολλά σουτ και στην άμυνά μας, τους επιτρέψαμε να σκοράρουν πολλά εύκολα καλάθια, τόσο κοντά στο καλάθι, όσο και μακριά από αυτό. Κάναμε κάποια λάθη όταν προσπαθήσαμε να τρέξουμε. 

Ολοι οι παίκτες προσπάθησαν να δώσουν τα πάντα. το ίδιο και οι οπαδοί μας. Είναι σπουδαίο σε περίοδο πανδημίας, να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Πιστεύω  ότι ο καθένας από εμάς πρέπει να κοιτάξει μέσα του και να σκεφτεί τι έχει κάνει λάθος»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Έκανε το 2/2 ο Βόβορας με τη Νεπτούνας

Έκανε το 2/2 ο Βόβορας με τη Νεπτούνας. Η Νεπτούνας έκανε το 2/2 με τον Γιώργο Βόβορα στον…