Κεντρική Β' Εθνική Λιβανός και του χρόνου στον Εθνικό

Λιβανός και του χρόνου στον Εθνικό

livanos

Κάτοικος Πειραιώς θα είναι και την νέα σεζόν ο Δημήτρης Λιβανός καθώς ανανέωσε την συνεργασία του με τον Εθνικό. Στις δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας τόνισε ότι θα κάνει τα πάντα για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

H Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Λιβανό. Ο νεαρός καλαθοσφαιριστής της ομάδας μας θα παραμείνει για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στον Εθνικό και θα έχει την ευκαιρία να δώσει συνέχεια στις εξαιρετικές εμφανίσεις, που έκανε τη σεζόν 2020-21.

Ο Δημήτρης Λιβανός ήταν από τις αποκαλύψεις του φετινού πρωταθλήματος, καθώς στις τέσσερις αγωνιστικές που παίχτηκαν έδειξε εξαιρετικά στοιχεία και έδωσε πολύτιμες βοήθειες στον Εθνικό, ώστε να κάνει το 4/4. Ο νεαρός καλαθοσφαιριστής σε τέσσερις αγώνες είχε κατά μέσο όρο 8 πόντους.

Ο Δημήτρης Λιβανός σε δηλώσεις του για την ανανέωση του συμβολαίου του ανέφερε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και το προπονητικό team για την εμπιστοσύνη τους σε όλους τους τομείς. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να φοράω την φανέλα του Εθνικού, καθώς πέρσι δεν μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε τη σεζόν λόγω της πανδημίας. Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δάφνη: Παράπονα για τη διαιτησία με το Αιγάλεω (pic)

Η Δάφνη εξέφρασε τα παράπονα της για τη διαιτησία στον αγώνα με το Αιγάλεω Η Δάφνη δεν τα …