Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels Λιάπης: «Θα παίξουμε και για τους απόντες»

Λιάπης: «Θα παίξουμε και για τους απόντες»

Michalis Liapis Kolossos Rodou

Ο λαβωμένος από τις απουσίες λόγω κορωνοϊού Κολοσσός φιλοξενείται αύριο (11/05) από το Λαύριο στο πρώτο παιχνίδια της μεταξύ τους σειράς για τα πλέι οφ της Basket League. Ο Μιχάλης Λιάπης τόνισε ότι η ομάδα του θα παλέψει για την νίκη, ενώ επεσήμανε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα αγωνιστούν και για τα παιδιά που λείπουν λόγω κορωνοϊού.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ ο Μιχάλης Λιάπης:

Γεια σας και πάλι φίλοι μου!

Αρχικά, θα ήθελα να ευχηθώ Χριστός Ανέστη και Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο. Με υγεία πάνω απ’ όλα! Πλέον, ξεκινούν τα playoffs. Είναι μία εντελώς καινούρια διαδικασία σε σχέση με την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Μιλάμε για τελείως διαφορετικά παιχνίδια. Αντίπαλός μας είναι το Λαύριο, που έχει κάνει μία πολύ καλή χρονιά φέτος. Έχει και το πλεονέκτημα έδρας.

Εμείς από την πλευρά μας, στοχεύουμε στη νίκη. Πρέπει να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή και δεν θα πρέπει να επιτρέψουμε στο Λαύριο να τρέξει στο ανοικτό γήπεδο, καθώς είναι ένα στιλ παιχνιδιού που τους αρέσει πολύ και τους ταιριάζει.

Πιστεύω ότι τότε θα καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη, αφού δεν σκεφτόμαστε κάτι άλλο.
Τέλος, θα ήθελα να τονίσω πως όλοι μας θα παίξουμε και για τα παιδιά, τα οποία δεν θα είναι μαζί μας, καθώς ταλαιπωρούνται με τον κορονοϊό.

Τα λέμε την επόμενη φορά,

Μιχάλης

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Μεγαλώνει το γήπεδο του Κολοσσού με… φόντο την Ευρώπη

Αυξάνεται η χωρητικότητα στο γήπεδο του Κολοσσού Το κλειστό γήπεδο του Κολοσσού στην Καλλι…