Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt Λαύριο: Δεύτερη κορυφαία επίδοση πόντων από τον Κάρτερ

Λαύριο: Δεύτερη κορυφαία επίδοση πόντων από τον Κάρτερ

carter lavrio

Ο Τάισον Κάρτερ οδήγησε επιθετικά το Λαύριο Megabolt στο σημερινό παιχνίδι. Μπορεί η ομάδα του να μην κατάφερε να φτάσει στη νίκη και στην ισοφάριση στη σειρά αλλά ο Αμερικανός σημείωσε μια ξεχωριστή επίδοση. Οι 29 πόντοι που είχαν αποτελούν ισοφάριση της δεύτερης μεγαλύτερη στην ιστορία της ομάδας της λαυρεωτικής στη Stoiximan Basket League.

Ο Κάρτερ ισοφάρισε την επίδοση που είχε σημειώσει ο Μπράντον Γιανγκ στις 26 Νοεμβρίου 2016 στο εκτός έδρας ματς με τον Κόροιβο ενώ το ρεκόρ κρατάει με 30 πόντους από τις 22 Ιανουαρίου 2018 και το εκτός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ ο Μακένζι Μουρ. Κοινός παρανομαστής αυτών των επιδόσεων ότι το Λαύριο Megabolt ηττήθηκε και στα τρία παιχνίδια.

Με τους 29 πόντους του, ο Κάρτερ μπήκε στην πρώτη 10άδα των σκόρερ του Λαυρίου Megabolt στη Stoiximan Basket League. Έφτασε τους 352 και ξεπέρασε τον Άλφα Ντιαλό που ανέβηκε σήμερα στους 334 και τον Στίβεν Γκρέι που είχε 346.

Ακόμη για την ομάδα του Λαυρίου Megabolt…

*Ο Άλφα Ντιαλό έγινε ο 6ος παίκτης στην ιστορία του, που έφτασε τα 150 ριμπάουντ. Είχε έξι και με αυτά προσπέρασε τους Αντουέιν Ουίγκινς (145), Σάκη Γιαννακόπουλο (145) και Μακένζι Μουρ (148).

*Ο Βασίλης Μουράτος έκανε δύο από τα 13 κλεψίματα της ομάδας του και με αυτά έγινε ο 6ος της σχετικής λίστας. Έφτασε τα 43 και ξεπέρασε τον Δημήτρη Κακλαμανάκη (41) και τον Μπράντον Γιανγκ (42).

*Ο Ο’ Ντι Ανοσίκε έφτασε σε τριψήφιο αριθμό ριμπάουντ στο 18ο παιχνίδι του στο ελληνικό Πρωτάθλημα, αφού είχε σήμερα τέσσερα με τα οποία έφτασε τα 103.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …