Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Λάρκιν: «Μάθαμε από την εμπειρία του 2019, δεν θα κάνουμε τα ίδια λάθη»

Λάρκιν: «Μάθαμε από την εμπειρία του 2019, δεν θα κάνουμε τα ίδια λάθη»

Λάρκιν Ευρωλίγκα

Η Εφές θα βρεθεί στον τελικό της Ευρωλίγκας ξανά μετά από δύο χρόνια, με τον Σέιν Λάρκιν να τονίζει ότι η ομάδα του δεν πρόκειται να επαναλάβει τα ίδια λάθη. Παράλληλα, ο Αμερικανός γκαρντ επεσήμανε ότι η ομάδα του πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένη και να προσέξει τις λεπτομέρειες για να πάρει το τρόπαιο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σέιν Λάρκιν:

«Ήταν ο στόχος μας. Θέλαμε να είμαστε εδώ. Είμαστε χαρούμενοι για την ευκαιρία και ανυπομονούμε. Πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είναι ένα ξεχωριστό ματς. Περιμένω να είναι σκληροί και απόλυτα συγκεντρωμένοι. Είναι μία εξαιρετική ομάδα και παίζουμε έναν τελικό. Πραγματικά ανυπομονώ. Η εμπειρία του 2019 ήταν τρομερή για εμάς. Δεν πήγε όπως θα θέλαμε, αλλά μάθαμε τι είναι το Final 4, πώς πρέπει να παίζουμε. Κόντρα στην Ρεάλ χαλαρώσαμε. Κάναμε λάθη. Αλλά νομίζω ότι μάθαμε από αυτά και δεν θέλουμε να κάνουμε τα ίδια. Κάθε παιχνίδι όμως είναι διαφορετικό. Πρέπει να έχουμε συγκέντρωση, να μην χαλαρώσουμε και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό.

Αν τα κάνουμε όλα αυτά, μπορούμε να πετύχουμε αυτό που θέλουμε. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Ήταν μία φοβερά ανταγωνιστική σεζόν, τα playoffs ήταν πολύ δύσκολα. Ήταν μία παράξενη και δύσκολη σεζόν. Το Final 4 το ίδιο. Είναι πολύ δύσκολο. Περιμένω κάτι αντίστοιχο και στον τελικό. Πρέπει να παλέψουμε, να δώσουμε ό,τι έχουμε, να προσέξουμε τις λεπτομέρειες και να κυνηγήσουμε τη νίκη. Δεν είναι η μέρα του Λάρκιν, το θέμα αφορά το να είμαστε στην καλή μέρα της Εφές. Αυτό έγινε χθες. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Δεν έχει σημασία ποιος σκοράρει, ποιος είναι ο ηγέτης. Έχουμε την ευκαιρία για την κούπα, αυτό έχει σημασία».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Σερέλης: «Έξτρα κίνητρο ότι μας έχει κερδίσει δύο φορές η Μακάμπι»

Στη συνέχεια του Παναθηναϊκού στη Euroleague, αναφέρθηκε ο Χρήστος Σερέλης. Ο Χρήστος Σερέ…