Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Κάτας: «Το κάναμε εύκολο στο τέλος»

Κάτας: «Το κάναμε εύκολο στο τέλος»

Ο νωχελικός Παναθηναϊκός του πρώτου μέρους μεταμορφώθηκε στο δεύτερο και διέλυσε τον Ιωνικό με τον Όντεντ Κάτας να τονίζει ότι στο τέλος η ομάδα του το έκανε εύκολο. Παράλληλα, ο τεχνικός του Τριφυλλιού τόνισε ότι κανένα ματς δεν είναι εύκολο και πρέπει σε όλα τα παιχνίδια οι Πράσινοι να έχουν την εικόνα του δεύτερου μέρους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Όντεντ Κάτας στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Ήταν δύσκολο να ανακάμψουμε. Είχαμε μια έντονη εβδομάδα με τελικό Κυπέλλου. Δεν ακολουθήσαμε αυτό που θέλαμε στο πρώτο ημίχρονο. Μιλήσαμε γι αυτό. Στην άμυνα μας έλειψε λίγη ενέργεια όμως προσαρμοζόμαστε και παίζουμε μαζί. Στο τέλος το κάναμε εύκολο και ελπίζω στη συνέχεια να έχουμε την ίδια ένταση με αυτή του δευτέρου μέρους.

Προτιμώ να μιλάω για μπάσκετ. Δεν είναι εύκολο να μιλάω για μια κατάσταση μακριά από το σπίτι. Δεν θέλω να μιλάω για πολιτική, ας μιλήσουμε για μπάσκετ.

Είδατε το αποτέλεσμα, δεν είναι τίποτα εύκολο, πρέπει να παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι και να είμαστε έτοιμοι και αν έχουμε την εικόνα του δευτέρου μέρους. Πρέπει να προσεγγίσουμε το δεύτερο παιχνίδι σαν μάχη».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

«Ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει με Πρίφτη»

Μπορεί στην συνέντευξη τύπου να μην διασαφηνίστηκε το αν ο Όντεντ Κάτας θα παραμείνει και …