Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Κάτας: «Τελευταία φορά είχα πάει στον Ρέμο, τώρα θα τον ακούσω σπίτι»

Κάτας: «Τελευταία φορά είχα πάει στον Ρέμο, τώρα θα τον ακούσω σπίτι»

katash mack mitoglou

Ο Όντεντ Κάτας στις δηλώσεις του στην συνέντευξη τύπου μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό θυμήθηκε την τελευταία φορά που είχε πάρει κούπα στην Ελλάδα που είχε πάει στον Ρέμο. Έτσι, αποκάλυψε ότι σήμερα θα τον ακούσει από το σπίτι του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα πλέι οφ της Basket League που έρχονται.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Όντεντ Κάτας:

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι μεγάλη νίκη για εμάς, πετύχαμε τον πρώτο από τους 2 στόχους. Έχουμε μεγάλο σεβασμό για τον Προμηθέα πριν και μετά από το παιχνίδι. Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για τον κόσμο. Υπήρχε αθλητικότητα. Μπήκαν μεγάλα σουτ. Ξέραμε ότι δεν θα ήταν εύκολο. Ο στόχος μας ήταν να τους κρατήσουμε στους 70 πόντους. Η πίεση ήταν σε εμάς και μας αρέσει η πίεση. Φάνηκε και στο τέλος με τον τρόπο που κερδίσαμε.

Σε αυτό το κομμάτι της σεζόν βρήκαμε τον τρόπο να σκοράρουμε. Παίξαμε ενωμένοι και είχαμε πράγματα που ήρθαν από την άμυνα. Γι αυτό πήραμε αυτοπεποίθηση. Σε τρεις μέρες αρχίζουν τα πλέι οφ και δεν θα είναι εύκολο, όπως σήμερα. Πρέπει να αρχίζουμε από την άμυνά μας. Η άμυνά μας είναι η ώθησή μας. Παίζουμε πολύ ομαδικά στα τελευταία παιχνίδια. Επιθετικά αν βρούμε ρυθμό κερδίζουμε.

Την τελευταία φορά που κέρδισα τίτλο πήγα στο Ρέμο. Θα τελειώσω αυτή τη βραδιά ακούγοντας Ρέμο στο σπίτι. Δεν μπορείς να συγκρίνεις τη δουλειά του προπονητή και του παίκτη, είναι διαφορετικές. Εγώ βρίσκω τρόπο να απολαμβάνω την δουλειά του προπονητή».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Δεν παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ»

Στα ερχόμενα παιχνίδια της Euroelague, αναφέρθηκε ο Εργκίν Αταμάν. «Αγχώθηκε» για τρία δεκ…