Κεντρική Ελλάδα Κύπελλο Κάτας: «Σεβόμαστε τον Προμηθέα, να έχουμε σωστή νοοτροπία»

Κάτας: «Σεβόμαστε τον Προμηθέα, να έχουμε σωστή νοοτροπία»

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται 40 αγωνιστικά λεπτά από την ολοκλήρωση του ενός από τους δύο στόχους του, την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Όντεντ Κάτας να τονίζει ότι η ομάδα τρέφει σεβασμό για τον Προμηθέα. Παράλληλα, αναφορικά με τον αυριανό (9/5) τελικό, ο τεχνικός  του Τριφυλλιού επεσήμανε ότι η ομάδα πρέπει να μπει στο παιχνίδι με σωστή ενέργεια και νοοτροπία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Όντεντ Κάτας:

«Θα ήθελα να συγχαρώ τον Προμηθέα για την παρουσία στον τελικό. Είμαστε ενθουσιασμένοι για την παρουσία στον τελικό. Είμαστε στον πρώτο στόχος από τους δύο στόχους μας. Παίζουμε καλά αμυντικά αυτή την περίοδο. Η πίεση που υπάρχει μας αρέσει. Έχουμε μεγάλο σεβασμό στον Προμηθέα, την τελευταία φορά που έπαιξε εδώ ο Προμηθέας κέρδισε. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που μπορούν να γίνουν τα πάντα και είμαστε ενθουσιασμένοι για τον τελικό»

Για τον τελικό: «Είναι πάντα καλό. Δεν είναι τίποτα εύκολο όταν παίζεις με μια πολύ καλή ομάδα, δεν είναι τίποτα εύκολο. Σε αυτή την καμπή της σεζόν τα πάντα αρχίζουν από την άμυνά μας. Πρέπει να βγούμε με τη σωστή ενέργεια και νοοτροπία για να πάρουμε αυτοπεποίθηση. Αυτό έχουμε κάνει τον τελευταίο μήνα στο πρωτάθλημα με εξαίρεση ένα παιχνίδι. Είναι ένα παιχνίδι και όλα μπορούν να γίνουν. Πρέπει να παίξουμε επιθετικά και αυτό είναι κάτι που μπορούμε να ελέγξουμε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Κύπελλο

Δειτε επισης

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Ευχήθηκε για τη γιορτή του πατέρα [pic]

Σήμερα 20 Ιουνίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα του πατέρα. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανάρτηση της σ…