Κεντρική Γ' Εθνική Καραγιάννης τριετίας στον Μίλωνα

Καραγιάννης τριετίας στον Μίλωνα

Κάτοικος Νέας Σμύρνης θα είναι για τα επόμενα τρία χρόνια ο Νίκος Καραγιάννης, ο οποίος συμφώνησε σε επέκταση του συμβολαίου του με τον Μίλωνα. Ο πολύπειρος κόουτς στα επόμενα τρια χρόνια θα προσπαθήσει να υλοποιήσει το σχέδιο για την επάνοδο του συλλόγου εκεί που του αξίζει.

Αναλυτικά:

«Ο ΑΟΝΣ Μίλων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως ο Νίκος Καραγιάννης θα συνεχίσει στο τιμόνι του Μίλωνα και για την επόμενη σεζόν 2021-2022.

Ωστόσο το πλέον σημαντικό είναι πως ο Νίκος Καραγιάννης θα βρίσκεται για τα επόμενα τρία χρόνια στον πάγκο του Μίλωνα με στόχο την υλοποίηση του project για την επάνοδο του συλλόγου εκεί που του αρμόζει.

Ο πολύπειρος τεχνικός βρίσκεται ήδη δύο σεζόν στον σύλλογο, αφήνοντας το στίγμα του και επιφέροντας αρκετές αλλαγές τόσο στη φιλοσοφία όσο και στην οργάνωση της ομάδας σε επαγγελματικά πρότυπα κάτι που φάνηκε και πέρυσι στο πρωτάθλημα το οποίο βέβαια διεκόπη λόγω πανδημίας

Ο Νίκος Καραγιάννης με αφορμή την ανανέωση της συνεργασίας με τον Μίλωνα δήλωσε σχετικά:

«Είμαι ιδαίτερα ευτυχής για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Μίλωνα βάζοντας φιλόδοξους και παράλληλα ρεαλιστικούς στόχους για την επόμενη τριετία.

Στον Μίλωνα υπάρχει το καλύτερο δυνατό πλαίσιο ώστε να κοιτάμε μόνο το μπάσκετ και τίποτα άλλο με τους ανθρώπους του συλλόγου να έχουν όραμα ώστε να δομησουμε κάτι σοβαρό που θα έχει συνέχεια καθώς οι στόχοι μας είναι μακροπρόθεσμοι. Ελπίζω να έχουμε όλοι υγεία και να επανέλθουμε στους αγωνιστικούς χώρους».

  • Ανανέωσε ο Μπένος

    Στο ρόστερ του Μίλωνα και την επόμενη σεζόν ο Δημήτρης Μπένος, αναλαμβάνοντας την υπεράσπι…
  • Στον Αλμυρό και του χρόνου

    Οι ανανεώσεις συνεχίζονται στον Αλμυρό, με τον Παναγιώτη Παπούλια να ακολουθεί τον Μιχάλη …
  • Αλμυρός: Ανανέωσε ο Πολίτης [pic]

    O Αλμυρός συνεχίζει με γοργούς ρυθμούς τις ανανεώσεις για την νέα σεζόν, και μια εξ’…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Αετοί Βέροιας: Ανανέωσε ο Μπουρδάνος

Σε μία σημαντική κίνηση προχώρησαν οι Αετοί Βέροιας ενόψει της νέας σεζόν στο πρωτάθλημα τ…