Κεντρική NBA Ίρβινγκ: «Μεταχειρίζονται τους ανθρώπους σαν να βρίσκονται σε ζωολογικό κήπο» [vid]
NBA

Ίρβινγκ: «Μεταχειρίζονται τους ανθρώπους σαν να βρίσκονται σε ζωολογικό κήπο» [vid]

irving

Ο Καϊρί Ίρβινγκ κατά τη διάρκεια του αγώνα με τους Σέλτικς δέχθηκε ένα μπουκάλι από φίλο της ομάδας των Κελτών. Ο παίκτης των Νετς σχολίασε το περιστατικό και σημείωσε ότι μεταχειρίζονται τους ανθρώπους σαν να βρίσκονται σε ζωολογικό κήπο.

Αναλυτικά:

«Είναι ατυχές το γεγονός ότι τα αθλήματα έχουν φτάσει σε ένα τέτοιο σταυροδρόμι όπου βλέπετε να εμφανίζονται παλιές συνήθειες. Ήταν συνέβαινε ιστορικά. όσον αφορά την ψυχαγωγία τα αθλήματα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Υποκινούνται στον ρατσισμό και απλώς μεταχειρίζονται τους άλλους σαν να βρίσκονται σ’ έναν ζωολογικό κήπο ανθρώπων, ρίχνοντας πράγματα και λέγοντας πράγματα. Υπάρχει και ένα όριο σε όλα αυτά.

Ήθελα απλώς να το κρατήσω αυστηρά μέσα μπάσκετ και μετά βλέπεις ότι κάποιοι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να το κάνουν. Πληρώνουν για τα εισιτήρια. Ναι, υπέροχα. Είμαι ευγνώμων που μπαίνουν για να παρακολουθήσουν μια εξαιρετική παράσταση, αλλά δεν είμαστε στο θέατρο, δεν ρίχνουμε ντομάτες και άλλα τυχαία πράγματα στους ανθρώπους που παίζουν. Είναι μια αντανάκλαση για εμάς συνολικά, όταν υπάρχουν φίλαθλοι που ενεργούν έτσι. Ας ελπίσουμε ότι οι άνθρωποι μαθαίνουν τα μαθήματά τους από την απαγόρευση και για όσα τους συλλαμβάνουν».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μαγικό φινάλε και 2-0 οι Νικς με απίθανη ανατροπή

Φινάλε με δύο τρίποντα και 2-0 οι Νικς. Άλλη μια επική ματσάρα παρακολουθήσαμε στο Madison…