Κεντρική Ειδήσεις Γρηγόρης Λαμπράκης: Ομιλητής για 3η φορά στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. Σερρών [pic]

Γρηγόρης Λαμπράκης: Ομιλητής για 3η φορά στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. Σερρών [pic]

grigoris labrakis

Γρηγόρης Λαμπράκης είναι από τους ανερχόμενους προπονητές και κάνει γοργά βήματα στον χώρο της προπονητής. Ο νεαρός τεχνικός για τρίτη φορά έδωσε διάλεξη σαν guest ομιλητής στην ειδικότητα καλαθοσφαίρισης στα Τ.Ε.Φ.Α.Α. Σερρών.

Αναλυτικά:

«Σήμερα Τρίτη 18/5 ήταν η 3η φορά που έδωσα διάλεξη σαν guest ομιλητής στην ειδικότητα καλαθοσφαίρισης Τ.Ε.Φ.Α.Α. Σερρών μετά από πρόσκληση του υπεύθυνου μαθήματος καλοθοσφαίρισης coach Stefanos Perkos , ο οποίος ήταν και καθηγητής μου στη Σ.Ε.Φ.Α.Α Τρικάλων. Με μεγάλη τιμή και χαρά δέχθηκα να παρουσιάσω τη δική μου φιλοσοφία, τρόπο δουλειάς αλλά και να μοιραστώ τη τεχνογνωσία μου όσον αφορά το scouting. Αξίες και πράγματα που διδάχθηκα από τους αξιότιμους καθηγητές μου coaches Panagiotis Tsimeas Vassilis Gerodimos και Stefanos Perkos. Η σημερινή διάλεξη αφορούσε το scouting και στη θεωρία και στην πράξη

“Βλέπω το παιχνίδι ως προπονητής και όχι σαν θεατής.” Η διάλεξη έγινε μέσω zoom και στο software χρησιμοποιήσαμε ως μοντέλα παιδιά της ομάδας μου Ακαδημία Μπάσκετ Α.Ο. Προοδευτική . Οι διαλέξεις θα συνεχιστούν καθώς το θέμα του scouting είναι πολυπαραγοντικό και πολύτιμο όπλο στη φαρέτρα κάθε προπονητή! Ευχαριστώ το κοουτς που μου έκανε τη τιμή να με επιλέξει να μιλήσω στους φοιτητές του αλλά και τους φοιτητές για τη συμμετοχή τους».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ειδήσεις

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (1/12)

Τα φώτα στην Ευρωλίγκα Τρία παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα (1/12)…