Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Γκρίφιν: «Πάντα στην καρδιά μου ο ΠΑΟΚ»

Γκρίφιν: «Πάντα στην καρδιά μου ο ΠΑΟΚ»

ΠΑΟΚ

Μετά την επεισοδιακή ήττα από την ΑΕΚ στα προημιτελικά της Basket League η σεζόν ολοκληρώθηκε και επίσημα για τον ΠΑΟΚ, με τον Μάλκολμ Γκριφιν να αναλύει τις σκέψεις μέσα από τα social media. Ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε ότι ο Δικέφαλος του Βορρά θα είναι για πάντα στην καρδιά του, ενώ αποκάλυψε ότι στο παρελθόν όταν τον αντιμετώπιζε ως αντίπαλος τον… μισούσε.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Γκρίφιν:

«Ο ΠΑΟΚ, ό,τι και να γίνει, θα είναι για πάντα στην καρδιά μου! Η φετινή σεζόν ήταν μακράν η καλύτερη στην καριέρα μου. Πέρα από το ότι είχα μια από τις καλύτερες, σε προσωπικό επίπεδο, χρονιές, είχα επιπλέον το κίνητρο να κερδίσω το σεβασμό ενός θρυλικού σωματείου, το οποίο μισούσα στο παρελθόν ως αντίπαλος! Είναι αστείο το πως τα φέρνει η ζωή, γιατί ο λόγος που μισούσα τον ΠΑΟΚ ήταν ο λόγος που με έκανε να ενταχθώ στην ομάδα… οι οπαδοί του! Δεν είναι μυστικό ότι η υποστήριξή τους είναι μεγάλη και ήμουν πολύ απογοητευμένος και λυπημένος που ο Covid-19 μας «έκλεψε» την εμπειρία μαζί τους, γιατί οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι οι καλύτεροι! Η επιτυχία της ομάδας κατακτά τα πάντα…

Όταν όλοι τρώνε, η οικογένεια μπορεί να είναι χαρούμενη. Τα αποδυτήριά μας εγγυημένα πρόσφεραν θετική ενέργεια και εξαιρετικό κλίμα και το τιμ, από τον πρόεδρο μέχρι τον φυσικοθεραπευτή, ήταν μακράν το καλύτερο σύνολο ανθρώπων με το οποίο έχω δουλέψει. Ευχαριστώ και εκτιμώ όλους τους συμπαίκτες μου, με τους οποίους ήμασταν ενωμένοι και ανταγωνιστικοί για 9 μήνες. Μου επιτρέψατε, παιδιά, να ηγηθώ της προσπάθειάς μας σε συνθήκες πίεσης και ήταν όμορφο να νιώθω την εμπιστοσύνη σας. Σας αγαπώ. ΠΑΟΚ για πάντα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…