Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Γκασόλ: «Ευγνώμων που έχω την ευκαιρία να πάρω την κούπα»

Γκασόλ: «Ευγνώμων που έχω την ευκαιρία να πάρω την κούπα»

pau gasol celebrates fc barcelona final four cologne 2021 eb20 scaled

Η Μπαρτσελόνα έκανε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας επικρατώντας στον ημιτελικό της Αρμάνι με τον Πάου Γκασόλ να δηλώνει ευγνώμων για την ευκαιρία που έχει να πάρει την κούπα της Ευρωλίγκας. Παράλληλα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση αποκάλυψε ότι ο αείμνηστος Κόμπε Μπράιαντ δεν μίλαγε πολύ πριν τους τελικούς, αντιθέτως έδειχνε τον δρόμο μέσα στο παρκέ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πάου Γκασόλ:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι για την ευκαιρία. Παίξαμε ένα δύσκολο παιχνίδι και τώρα περιμένουμε ένα ακόμα. Δεν κοιτάω το παρελθόν. Παίζουμε για έναν μεγάλο τίτλο. Ήρθα στην ομάδα πριν δύο μήνες και είμαι ευγνώμων που είμαι εδώ και που έχω την ευκαιρία να κερδίσω την κούπα. Δεν έχω πολλά παιχνίδια μπροστά μου, οπότε απλά θέλω να κάνω ό,τι μπορώ και να απολαύσω τις στιγμές. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε».

Για το αν θα ακολουθήσει αυτά που έμαθε από τον Κόμπε Μπράιαντ κατά την παρουσία τους στους Λέικερς, σημείωσε: «Παίξαμε τρεις τελικούς μαζί. Ο Κόμπε δεν έλεγε πολλά, μας έδειχνε τον δρόμο στο παρκέ. Είναι μία δύσκολη συνθήκη, είναι ένας μεγάλος τελικός. Οι δύο ομάδες είναι δυνατές, έκαναν μεγάλη προσπάθεια μέχρι να φτάσουν εδώ. Τώρα απλά πρέπει να παλέψουμε και να μην ξοδέψουμε την ευκαιρία μας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77 (vid)

Λερναία Ύδρα ο Ολυμπιακός έκανε το «μπρέικ» στη Βαρκελώνη. Απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα,…