Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Γιατράς: «Κερδίσαμε 100% δίκαια»

Γιατράς: «Κερδίσαμε 100% δίκαια»

giatras

Ο Προμηθέας πήρε το θρίλερ με το Λαύριο και έκανε το 2-0 στην σειρά των ημιτελικών της Basket League και ο Μάκης Γιατράς χαρακτήρισε απόλυτα δίκαιη την νίκη της ομάδας του. Παράλληλα, ο τεχνικός των Πατρινών παραδέχθηκε ότι η ομάδα του δεν έπαιξε σπουδαίο μπάσκετ, αλλά είχε την τύχη με το μέρος της και πήρε την νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάκης Γιατράς:

«Ήταν μια απόλυτα δίκαιη νίκη. Κρίθηκε στο τελευταίο δευτερόλεπτο, όπου θέλει και τύχη. Εμείς έχουμε και το θέμα της ενέργειας, απέναντι σε μια ομάδα που σεβόμαστε, είναι πολύ ταλαντούχα κι έχει εξαιρετικούς παίκτες και staff. Η σειρά, όμως, είναι και πάλι στο 0-0 για εμάς».

Για το πώς κρίθηκε ο αγώνας στις λεπτομέρειες: «Πολλά έπαιξαν ρόλο. Κάποιοι εδώ έχουν παίξει 6 παιχνίδια σε 12 μέρες με ταξίδια απαιτητικά, αλλά φυσικά παίζει και ο αντίπαλος. Όταν έφυγαν στου επτά πόντους, βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα και τα μεγάλα σουτ, μέχρι την καθαρή φάση του φάουλ του Ντιαλό».

Για το αν… βοήθησε η Παναγία στο τέλος: «Η Παναγία πάντα βοηθά όλο τον κόσμο. Σκεφτείτε τι πράγματα έχουν γίνει για εμάς όλο αυτό τον καιρό. Είναι αλήθεια, ότι δεν παίξαμε σπουδαίο μπάσκετ, αλλά τα καταφέραμε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…