Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Γιάννης Λαγός: Με ποιον μοιράζεται το κελί του, το τετ α τετ με Μιχαλολιάκο και Κασιδιάρη

Γιάννης Λαγός: Με ποιον μοιράζεται το κελί του, το τετ α τετ με Μιχαλολιάκο και Κασιδιάρη

giannis lagos scaled e1621089577671 820x490 1 jpg

Με έναν παλιό του γνωστό μοιράζεται το κελί του στις φυλακές Δομοκού ο Γιάννης Λαγός.

Από τη… θαλπωρή των Βρυξελλών στις φυλακές Δομοκού βρέθηκε μέσα σε λίγες ώρες ο εκλεγμένος με τη Χρυσή Αυγή ευρωβουλευτής, Γιάννης Λαγός.

Ο καταδικασμένος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης που φέρεται να γνώριζε και τις τρείς επιθέσεις για την οποία καταδικάστηκε η οργάνωση βρίσκεται πλέον στην ειδική πτέρυγα του υπογείου των φυλακών Δομοκού που διαμορφώθηκε για τα καταδικασμένα πρώην στελέχη της Χρυσής Αυγής.

Ο Γιάννης Λαγός μοιράζεται το κελί του με έναν παλιό του γνωστό, τον πυρηνάρχη του Περάματος Τάσο Πανταζή, τον «Τασάρα» όπως τον αναφέρει σε ένα από τα τηλεφωνήματα που είδαν παλιότερα το φως της δημοσιότητας και ο οποίος καταδικάστηκε τόσο για την επίθεση στα μέλη του ΠΑΜΕ όσο και τους αλιεργάτες.

Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ του MEGA, Γιάννης Λαγός, Νίκος Μιχαλολιάκος και Ηλίας Κασιδιάρης είχαν το πρώτο τους τετ α τετ στις φυλακές. Φαίνεται μάλιστα πως η συζήτησή τους ήταν ήρεμη και χωρίς παρατράγουδα, παρά το γεγονός πως πλέον είναι οι αρχηγοί τριών διαφορετικών μορφωμάτων! Ο Γιάννης Λαγός περιμένει την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής Μεταγωγών για να μάθει αν θα ικανοποιηθεί το αίτημά του για μεταφορά στις φυλακές Κορυδαλλού.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…