Κεντρική Διεθνή Φενέρμπαχτσε: Διαψεύδει τα περί κακών σχέσεων με Κοκόσκοφ

Φενέρμπαχτσε: Διαψεύδει τα περί κακών σχέσεων με Κοκόσκοφ

NBA Igor Kokoskov

Τις τελευταίες μέρες έχει δημιουργηθεί έντονη φημολογία στην Τουρκία ότι ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ και η διοίκηση της Φενέρμπαχτσε είναι στα μαχαίρια, με τον Σέρβο να μην συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να είναι στον πάγκο της ομάδας και του χρόνου. Το μέλος της διοίκησης της ομάδας, Σερτάτς Κομσούογλου, με δηλώσεις του διέψευσε τις παραπάνω φήμες τονίζοντας ότι ήδη έχει αρχίσει με τον Κοκόσκοφ ο σχεδιασμός της επόμενης σεζόν.

Αναλυτικά:

«Διαβάζουμε στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι υπάρχει πρόβλημα ανάμεσα στη διοίκηση και τον Κοκόσκοφ. Είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοιες φήμες. Δεν είναι αλήθεια ότι έχουμε άσχημες σχέσεις με τον προπονητή μας.

Εμείς και ο προπονητής μας καταστρώνουμε τα πλάνα μας για την επόμενη σεζόν από τον Φεβρουάριο. Εργαζόμαστε πάνω στο μπάτζετ που θα έχουμε, να δημιουργήσουμε ένα σύνολο που θα παλέψει για τίτλους.

Η Φενέρμπαχτσε είχε το χαμηλότερο μπάτζετ από τις οκτώ πρώτες ομάδες στη φετινή Ευρωλίγκα. Τα μπάτζετ των ΤΣΣΚΑ και Μπαρτσελόνα είναι ύψους 44-46 εκατ., ενώ το δικό μας ήταν 18-20 εκατ.».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Έκανε το 2/2 ο Βόβορας με τη Νεπτούνας

Έκανε το 2/2 ο Βόβορας με τη Νεπτούνας. Η Νεπτούνας έκανε το 2/2 με τον Γιώργο Βόβορα στον…