Κεντρική Β' Εθνική Εθνικός: Σπούδασε και επέστρεψε ο Καραφαντής [pic]

Εθνικός: Σπούδασε και επέστρεψε ο Καραφαντής [pic]

193219754 1094588877732396 3337838387348675712 n

Την επιστροφή του Στέλιου Καραφαντή ανακοίνωσε ο Εθνικός Πειραιώς. Ο νεαρός παίκτης είχε αποχωρήσει από την ομάδα του Πειραιά λόγω σπουδών, και μετά από τέσσερα χρόνια επέστρεψε στην ομάδα όπου ξεκίνησε το μπάσκετ.

Αναλυτικά:

Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού ανακοινώνει την επιστροφή του Στέλιου Καραφαντή. Ο νεαρός ταλαντούχος καλαθοσφαιριστής αποτελεί γέννημα θρέμμα της ομάδας μας, καθώς έχει αγωνιστεί στην Ακαδημία μας.

Ο Στέλιος Καραφαντής αποχώρησε από τον Εθνικό λόγω σπουδών. Ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής ύστερα από τέσσερα χρόνια στη Χίο, όπου συνδύαζε σπουδές και μπάσκετ, θα φορέσει και πάλι τη φανέλα της ομάδας μας. Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στην ομάδα του Όμηρου Καλλιμασιάς, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, ενώ προηγουμένως αγωνίστηκε στον ΒΑΟΛ Χίου, τον οποίο βοήθησε να μείνει στη Γ΄Εθνική Κατηγορία.

Ο Στέλιος Καραφαντής είναι «προϊόν» της Ακαδημίας του Εθνικού. Ο νέος παίκτης της ομάδας μας έμαθε τα μυστικά του μπάσκετ στα τμήματα υποδομής του Εθνικού και μάλιστα διετέλεσε και αρχηγός της ομάδας παίδων, αλλά και εφήβων.

Ο ίδιος δήλωσε για την επιστροφή του στον Εθνικό: «Ευχαριστώ πολύ τη Διοίκηση και το προπονητικό team του Εθνικού, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Έπειτα από 4 χρόνια παραμονής στην Χίο λόγω σπουδών επιστρέφω στην ομάδα της καρδιάς μου, στην οποία και ανδρώθηκα μπασκετικά.

Θα δώσω ότι έχω και δεν έχω για την φανέλα και το σήμα του Εθνικού. Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο του Εθνικού και να νιώσω το συναίσθημα, που ένιωθα από μικρό παιδί στην κερκίδα, σε μεγαλύτερο βαθμό ως παίκτης.

Τέλος, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΒΑΟΛ ΧΙΟΥ και στον ΟΜΗΡΟ ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΑΣ για τις όμορφες στιγμές, που έζησα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1: Οι πρώτοι σκόρερ του 1ου Ομίλου

Ο πίνακας των σκόρερ του 1ου Ομίλου της National League 1 ύστερα από 24 Αγωνιστικές Αναλλο…