Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Εθνική Ελλάδας: Αποφασίζει για τις κλήσεις ο Πιτίνο

Εθνική Ελλάδας: Αποφασίζει για τις κλήσεις ο Πιτίνο

pitino1

Σε ρυθμούς Προολυμπιακού Τουρνουά κινείται η Εθνική μας ομάδα. Ο Ρικ Πιτίνο θα έχει σήμερα (25/05) συνάντηση με τους συνεργάτες του και συγκεκριμένα τους Ηλία Παπαθεοδώρου, Σωτήρη Μανωλόπουλο και Θανάση Σκουρτόπουλο στα γραφεία της ΕΟΚ, ώστε να καταλήξουν στην προεπιλογή της χώρα μας.

Η προετοιμασία της Εθνικής αναμένεται να αρχίσει στα τέλη της επόμενης εβδομάδας, με τις απουσίες να είναι αρκετές, λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων. Στην προετοιμασία θα αργήσουν να ενσωματωθούν οι παίκτες των ομάδων των ημιτελικών της Basket League και ο Νικ Καλάθης που έχει υποχρεώσεις με την Μπαρτσελόνα.

Στην προεπιλογή αναμένεται να είναι ο Βασίλης Σπανούλης, όπως και οι συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό, Σλούκας, Πρίντεζης και Λαρεντζάκης. Δύσκολη έως απίθανη θεωρείται η παρουσία των Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο, που αναμένεται να αργήσουν να τελειώσουν τις υποχρεώσεις τους με τους Μπακς.

Στη λίστα αναμένεται να είναι μεταξύ άλλων οι Δημήτρης Αγραβάνης, Μιχάλης Λούντζης, Βασίλης Μουράτος, Χάρης Γιαννόπουλος και Λίνος Χρυσικόπουλος, που πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις στα «παράθυρα», ενώ πραγματοποιούν και καλές σεζόν με τις ομάδες τους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπασκόνια 90-74 (vid)

Η Ρεάλ έκανε εύκολα το 1-0 Η Ρεάλ Μαδρίτης χωρίς να δυσκολευτεί διατήρησε το πλεονέκτημα έ…