Κεντρική Γυναίκες Επιστρέφει η Όλγα Χατζηνικολάου στον… Παναθηναϊκό

Επιστρέφει η Όλγα Χατζηνικολάου στον… Παναθηναϊκό

xatzinikolaou chatzinikolaou olympiacos osfp women ginaikes gynaikes

Μια πολύ σημαντική επιστροφή στον χώρο του γυναικείου μπάσκετ είναι έτοιμη να πάρει σάρκα και οστά. Η Όλγα Χατζηνικολάου επιστρέφει στην ενεργό δράση μετά τον τετραετή αποκλεισμό που της είχε επιβληθεί για χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Η έμπειρη γκαρντ εδώ και αρκετό καιρό πραγματοποιεί προπονήσεις με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα από τις «πράσινες». Όπως ήμαστε σε θέση να γνωρίζουμε βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση στις προπονήσεις και αδυμονεί προκειμένου να μπει ξανά σε ρυθμούς αγώνων.

Να θυμίσουμε ότι η Όλγα Χατζηνικολάου είναι ένα ξεχωριστό κεφάλαιο για το ελληνικό μπάσκετ. Ξεκίνησε την καριέρα της από την ομάδα του Παπάγου και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Ηλιούπολη, Αστέρα Εξαρχείων, Εσπερίδες και Αθηναϊκό. Με τη φανέλα της ομάδας του Βύρωνα μάλιστα είχε τεράστια συνεισφορά στην κατάκτηση του τρίπλ κράουν το 2010 (πρωτάθλημα, κύπελλο και Eurocup). Το 2012 πήρε την απόφαση να αφήσει την Ελλάδα για λογαριασμό της Κάχα Ρουράλ στην Ισπανία και την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα της μεγάλης τότε Ομπραντέιρο. Το 2014 επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πρωτέα Βούλας και μετά αγωνίστηκε με τη μεγάλη ομάδα του Ολυμπιακού που κατακτούσε συνεχώς τους τίτλους στην Ελλάδα συνεισέφερε τα μέγιστα στο ρεκόρ συνεχόμενων νικών των «ερυθρόλευκων» σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις.

Έτσι πλέον η Όλγα Χατζηνικολάου γίνεται μια ακόμα παίκτρια που μετά τη φανέλα του Ολυμπιακού θα φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Πάντως να αναφέρουμε ότι τα τελευταία χρόνια έχει συνεργαστεί αρκετές φορές με την προπονήτρια των «πράσινων» Ελένη Καπογιάννη. Που φυσικά αυτό παίζει και το δικό του ρόλο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 60-50

Το 2-2 έκανε ο Ολυμπιακός. Σε πέμπτο παιχνίδι θα αναδειχθεί ο φετινός πρωταθλητής στην Α1 …