Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ ΕΟΚ για Αυγενάκη: «Επικίνδυνος για τον αθλητισμό και τη δημοκρατία»

ΕΟΚ για Αυγενάκη: «Επικίνδυνος για τον αθλητισμό και τη δημοκρατία»

vasilakopoulos eok basket

Η ΕΟΚ απάντησε με σκληρή ανακοίνωση στις στις καταγγελίες του Λευτέρη Αυγενάκη, λέγοντας ότι είναι επικίνδυνος όχι μόνο για τον Αθλητισμό αλλά και για την δημοκρατία. Παράλληλα, η ομοσπονδία ζητάει από την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση να καταδικάσει τις δηλώσεις του.

Αναλυτικά:

«Την ίδια ημέρα που με δικαστική απόφαση διορίστηκε εκ νέου η προσωρινή διοίκηση στην Ε.Ο.Κ., σε πείσμα πολλών μεταξύ άλλων και του Υπουργείου Αθλητισμού, ο Υπουργός κ. Αυγενάκης θυμήθηκε να στραφεί κατά των σωματείων μας.

Καλούμε την κυβέρνηση, τα κόμματα και όλους του δημοκρατικούς φορείς να καταδικάσουν απερίφραστα την προκλητική, υβριστική και συκοφαντική δήλωση του Υπουργού κ. Αυγενάκη, που στρέφεται πρωτίστως κατά των συνταγματικώς ανεξάρτητων δικαστικών λειτουργών και των δικαστικών αποφάσεων τους. Ο κ. Υπουργός καθίσταται πλέον επικίνδυνος όχι μόνον για τον αθλητισμό αλλά και για την ίδια τη δημοκρατία.

Τα αθλητικά σωματεία, που έχουν προ μηνών δικαιωθεί δικαστικώς, διεκδίκησαν νόμιμα το συνταγματικώς κατοχυρωμένο δικαίωμα τους για το εκλέγειν και εκλέγεσθαι στην επικείμενη Γ.Σ. Μήπως ο κ. Υπουργός με νέα «τροπολογία» του θα καταργήσει και το δικαίωμα προσφυγής στη δικαιοσύνη;;;

Ένας χαρακτηρισμός αξίζει στον κ. Υπουργό: ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ…»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Στα Άνω Λιόσια το Final Four Unicef Trophy

Την Τετάρτη 13/12 η κλήρωση του Final Four Unicef Trophy. Ο Πανιώνιος, η Μεγαρίδα, ο Μίλων…