Κεντρική Διεθνή Δέδας: «Είμαστε πεινασμένοι και με τεράστιο κίνητρο κόντρα στους πρωταθλητές»

Δέδας: «Είμαστε πεινασμένοι και με τεράστιο κίνητρο κόντρα στους πρωταθλητές»

Δέδας

Η Χάποελ Χολόν καλείται να αντιμετωπίσει αύριο (6/5 20:00) την περσινή πρωταθλήτρια του BCL, Μπούργος για τα προημιτελικά, και ο Στέφανος Δέδας τόνισε ότι το κίνητρο των παικτών του είναι τεράστιο. Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι το γεγονός των νοκ άουτ αγώνων είναι στα υπέρ για την ομάδα του καθώς σε σειρά αγώνων με δεδομένο το μικρό ροτέισον θα ήταν πολύ πιο δύσκολο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Στέφανος Δέδας:

«Για εμάς, ο βασικός στόχος ήταν να περάσουμε στην δεύτερη φάση του BCL, κάτι που η ομάδα μας δεν είχε καταφέρει ποτέ. Αλλά στην πορεία είδαμε ότι νικούσαμε και νικούσαμε, κάναμε κάποια πολύ μεγάλα αποτελέσματα εκτός έδρας, ήμασταν πολύ πεινασμένοι να τα καταφέρουμε και τα καταφέραμε. Και είμαστε πιο πεινασμένοι πια. Και με τεράστιο κίνητρο γιατί παίζουμε με τους πρωταθλητές του BCL της προηγούμενης σεζόν.

Ο τρόπος που παίζουμε ξέρω ότι είναι λίγο δύσκολος για τους αντιπάλους μας, αλλά αυτός είναι ο στόχος μας, να βγάλουμε τον αντίπαλο έξω από τις συνήθειες του. Ελπίζω ότι με τα όπλα μας θα καλύψουμε τις αδυναμίες μας και ο Θεός το θέλει μπορεί να έχουμε ένα καλό παιχνίδι με την Μπούργος.

Ξέρουμε από την πρώτη μέρα ότι θα έχουμε μικρό ροτέισιον. Το γεγονός ότι παίζουμε νοκ άουτ αγώνες είναι καλό για εμάς. Ακόμα κι αν οι παίκτες μου έχουν 0/10 σουτ στην αρχή, θα τους εμπιστευτώ, γιατί ίσως στο τέλος να σκοράρουν το κρίσιμο σουτ. Κι αυτό μας δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Αν ήταν μία σειρά αγώνων θα ήταν πολύ πιο δύσκολο. Αλλά σε έναν αγώνα, αν μάλιστα βρούμε και τον αντίπαλο σε όχι καλή μέρα, μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό. Είναι αβαντάζ για εμάς. Ισως του χρόνου να σας πω αν χρειάζομαι περισσότερους παίκτες ή όχι.

Αυτό που φοβάμαι περισσότερο από την Μπούργος είναι το γεγονός ότι έχουν πολλούς παίκτες και κάθε ένας από αυτούς μπορεί να είναι το κλειδί για την ομάδα του. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλους τους παίκτες και όχι μόνο για τον Μπενίτε ή τον Μακ Φάντεν. Η Μπούργος μπορεί να εμφανίσει πολλούς παίκτες που να παίξουν σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι. Κι εμείς πρέπει να κάνουμε προσαρμογές».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…