Κεντρική Γυναίκες Χατζηνικολάου στον OVER FM 104.9: «Ο καλύτερος τίτλος που έχω κατακτήσει»

Χατζηνικολάου στον OVER FM 104.9: «Ο καλύτερος τίτλος που έχω κατακτήσει»

xatzhnikolaou 820x490 1 jpg

H μπασκετμπολίστρια του Παναθηναϊκού, Όλγα Χατζηνικολάου, μίλησε στην εκπομπή Overage του Over FM 104.9 για το νέο πρωτάθλημα που κατέκτησε στην καριέρα της, τη μεγάλη της επιστροφή στα παρκέ που συνδυάστηκε με έναν τίτλο και το μέλλον.

Η έμπειρη γκαρντ έκανε δηλώσεις για…

– την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό και την επιστροφή της:

«Είμαι πολύ ευλογημένη κι αυτό που θέλω μόνο να πω είναι ότι αυτός ο τίτλος είναι ο πιο γλυκός και ο πιο ωραίος για μένα. Έχει πολύ μεγάλη σημασία, για παρά πολλούς λογούς. Έφτασα σε αυτή την ηλικία να πω ότι αυτός ο τίτλος είναι ο καλύτερος. Δεν το πίστευα ότι μετά από τρία χρόνια θα πανηγυρίσω και πάλι έναν τίτλο.

Είναι ο καλύτερος τίτλος, γιατί έγινε με μια ομάδα που με αγκάλιασε και με εμπιστεύτηκε από την πρώτη στιγμή. Είναι η αλήθεια ότι στα τελευταία παιχνίδια βοήθησα και εγώ. Όμως, η περισσότερη δουλειά οφείλεται στις άλλες κοπέλες. Θέλω να το αφιερώσω στις συμπαίκτριες μου και στη διοίκηση. Είναι μια επική ανατροπή αυτό που έγινε στους φετινούς τελικούς».

– τη σχέση της με την Ελένη Καπογιάννη:

«Εγώ είχα βγάλει από το μυαλό μου το ενδεχόμενο να γυρίσω και να παίξω ξανά. Υπήρξαν άνθρωποι που με έβαλαν σε αυτή τη διαδικασία. Ένας από αυτούς ήταν και η Ελένη Καπογιάννη, η οποία έπαιξε τον πιο σημαντικό ρόλο για να έρθω στον Παναθηναϊκό».

– την εθνική ομάδα κι αν κάνει σκέψεις για επιστροφή:

«Το κεφάλαιο Εθνική ομάδα έχει κλείσει για εμένα και θέλω να αφήσω χώρο στα νέα κορίτσια. Υπάρχει πολύ καλό υλικό από πίσω και δεν υπάρχει λόγος να πάρω ούτε την 12η θέση από κάποια παίκτρια σε αυτή την ομάδα».

– το ενδεχόμενο να αγωνιστεί και με τον Παναθηναϊκό στην Ευρώπη:

«Θα ήταν τέλειο με τον Παναθηναϊκό να πηγαίναμε στην Ευρώπη του χρόνου. Ο Παναθηναϊκός στην Ευρώπη έχει κάτι που δεν το έχει καμία άλλη ελληνική ομάδα. Είναι κάτι που και σαν αντίπαλος το ζήλευα και ήθελα παρά πολύ να το ζήσω, αλλά σαν μέλος του Παναθηναϊκού. Αν ο κόσμος της ομάδας γεμίζει το γήπεδο σε κάθε αγώνα, η ομάδα μπορεί να πετύχει πολύ σημαντικά πράγματα και στην Ευρώπη».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Σλούκας: «Παίξαμε έξυπνα, δεν ήταν αδιάφορο παιχνίδι»

Στη σημασία της αναμέτρησης στάθηκε ο Κώστας Σλούκας. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έδωσ…