Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Basket League: Οι ενστάσεις, η Εθνική και ο Σπανούλης με την Ολυμπιακή παρέα του…

Basket League: Οι ενστάσεις, η Εθνική και ο Σπανούλης με την Ολυμπιακή παρέα του…

spanoulis antetokounmpo e1559661128749

Μια όμορφη ατμόσφαιρα είμαστε για μια ακόμα φορά στο ελληνικό μπάσκετ, μετά το πέρας της σειράς των ημιτελικών της Basket League ανάμεσα στον Προμηθέα και το Λαύριο.

Στο πέμπτο ματς της σειράς έγιναν τα… όργια και πλέον οι δύο ομάδες αναμένουν να μάθoυν την τύχη του αγώνα από τον Αθλητικό Δικαστή (σήμερα 31/5 αναμένεται να εκδοθεί απόφαση για τις ενστάσεις του Προμηθέα).

Την ίδια ώρα η πρώτη προπόνηση της Εθνικής ενόψει του προολυμπιακού είναι προγραμματισμένη για αύριο, 1/5. Οι παίκτες που θα απαρτίσουν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προέρχονται κυρίως από τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ, τον Προμηθέα και τον Ολυμπιακό.

Αν ο Αθλητικός Δικαστής αύριο εκδώσει απόφαση, τόσο το Λαύριο, όσο και ο Προμηθέας, αναμένεται να καταφύγουν στο ΑΣΕΑΔ. Αυτό θα γίνει όχι επειδή οι δύο ομάδες ελπίζουν σε τίτλο κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά πολύ περισσότερο για το μπόνους των 300.000 ευρώ που λαμβάνει ο φιναλίστ της Basket League, ποσό διόλου ευκαταφρόνητο στις εποχές μας.

Η υπόθεση δημιουργεί λοιπόν ένα ντόμινο εξελίξεων, αφού οι σε αυτή την περίπτωση οι τελικοί δεν θα ξεκινήσουν πριν τις 10 Ιουνίου, όταν και ήταν προγραμματισμένο να ενταχθούν στην Εθνική ομάδα οι παίκτες που είχαν ακόμα υποχρεώσεις στην Basket League.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι αυτή τη στιγμή που μιλάμε, οι μόνοι διαθέσιμοι παίκτες είναι ο Σπανούλης και οι υπόλοιποι του Ολυμπιακού.

Του συλλόγου δηλαδή που σνομπάρει τις διοργανώσεις της Ελλάδας…

Καλό, ε;

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…