Κεντρική Basket League Ατζέντης Ντόρσεϊ, Μήτογλου, Ουίλιαμς-Γκος: «Δεν έχουν αποφασίσει για το μέλλον»

Ατζέντης Ντόρσεϊ, Μήτογλου, Ουίλιαμς-Γκος: «Δεν έχουν αποφασίσει για το μέλλον»

mitoglou

Στο περιθώριο της αναμέτρησης του Λαύριου με τον Προμηθέα για τα ημιτελικά της Basket League ο ατζέντης των Τζέριαν Γκραντ, Ντίνου Μήτογλου, Τάιλερ Ντόρσεϊ και Ουίλιαμς – Γκος μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για τους παίκτες που εκπροσωπεί. Συγκεκριμένα, και για τους τρεις ξεκαθάρισε ότι δεν έχουν αποφασίσει τι θα κάνουν την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά:

Αρχικά, αναφέρθηκε στην Τζέριαν Γκραντ στην κάμερα της ΕΡΤ: «Ο Τζέριαν απολαμβάνει πολύ την Ελλάδα μαζί με την οικογένεια του. Έχει αγαπήσει τον Προμηθέα, την ομάδα, τον προπονητή. Μου είπε ότι δε φανταζόταν ότι θα αγαπήσει τόσο πολύ την Ελλάδα. Είναι υπέροχη εμπειρία γι’αυτόν. Ελπίζει ότι θα προχωρήσει ακόμα περισσότερο στα πλέι οφ».

Για το μέλλον του Μήτογλου, του Ουίλιαμς-Γκος και του Ντόρσεϊ: «Είναι νωρίς ακόμα γιατί παίζουν. Ο Μήτογλου είναι πολύ σημαντικό να επιτύχει με ον Παναθηναϊκό στα πλέι οφ. Είναι πολύ συγκεντρωμένος σε αυτό. Το ίδιο ισχύει και με τον Ουίλιαμς-Γκος. Έχει μια πολύ καλή σεζόν με την Λοκομοτίβ και τώρα παίζουν το δεύτερο ημιτελικό στη VTB. Θέλει να προσπαθήσει όσο μπορεί για τα προχωρήσει στα πλέι οφ. Τους είδα και τους δύο. Ο Ντόρσεϊ είναι ελεύθερος όπως επίσης και οι άλλοι δύο που είπαμε».

Για το ενδιαφέρον που υπάρχει για τους παίκτες του: «Ο Ουίλιαμς-Γκος δεν είναι ελεύθερος ακόμα, παίζει. Ο Ντόρσεϊ έφυγε από το Ισραήλ και πιστεύω ότι θα υπάρξουν ομάδες που θα ενδιαφερθούν. Πιστεύω θα είναι γεμάτο καλοκαίρι. Είναι λίγο νωρίς, στο ΝΒΑ η free agency ξεκινάει στην 1η Ιουλίου και θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τις αποφάσεις».

Για την πιθανότητα να είναι ο Ντόρσεϊ στο Προολυμπιακό με την Εθνική: «Δεν έχει αποφασίσει ακόμα κάτι…»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Σερέλης: «Έξτρα κίνητρο ότι μας έχει κερδίσει δύο φορές η Μακάμπι»

Στη συνέχεια του Παναθηναϊκού στη Euroleague, αναφέρθηκε ο Χρήστος Σερέλης. Ο Χρήστος Σερέ…