Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt Απορρίφθηκε η ένσταση του Προμηθέα για τον ημιτελικό με το Λαύριο

Απορρίφθηκε η ένσταση του Προμηθέα για τον ημιτελικό με το Λαύριο

promitheas lavrio scaled e1622313720710 820x490 1 jpg

Αρνητική ήταν η απάντηση του Αθλητικού δικαστή αναφορικά με τις τρεις ενστάσεις που έκανε ο Προμηθέας για τον πέμπτο και πλέον πολυσυζητημένο ημιτελικό κόντρα στο Λαύριο. Έχουν δικαίωμα προσφυγής στον ΑΣΕΑΔ οι Πατρινοί.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Γιατρά είχε υποβάλει ένσταση για την λάθος συνεννόηση των διαιτητών  και της γραμματείας στην φάση που έλαβε χώρα στα 46 δευτερόλεπτα για το φινάλε, για ένα καλάθι που μέτρησε μετά από μπλοκ του Ντάνι Αγκμπελέσε και για ένα καλάθι που ακυρώθηκε στον σέντερ των Πατρινών.

Βέβαια, ο Προμηθέας έχει το δικαίωμα να προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ και να διεκδικήσει εκεί την δικαίωση που θεωρεί ότι δικαιούται, και με δεδομένο ότι το διακύβευμα δεν είναι καθόλου αμελητέο (300.000 ευρώ για την συμμετοχή στους τελικούς) δεν αποκλείεται να το κάνει.

Τέλος, με πρόστιμα τιμωρήθηκαν τόσο ο Μάκης Γιατράς όσο και ο Χρήστος Μήλας. Ο πρώτος θα κληθεί να πληρώσει το ποσό της τάξης των 2000 ευρώ, με τον δεύτερο να χρεώνεται με 1100 ευρώ για ανάρμοστη συμπεριφορά που είναι καταγεγραμμένη στο φύλλο αγώνα.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…