Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Αποκάλυψη Δέδα για Παναθηναϊκό

Αποκάλυψη Δέδα για Παναθηναϊκό

Δέδας

Ο Στέφανος Δέδας παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στο ισραηλινό «Sports.Walla.co.il», με τον Έλληνα τεχνικό να αποκαλύπτει μεταξύ άλλων ότι βρέθηκε κοντά στο να αναλάβει βοηθός προπονητή στον Παναθηναϊκό το προηγούμενο καλοκαίρι.

«Έχω έναν όρο στο συμβόλαιό μου για να φύγω αν βρω μια θέση βοηθού στη EuroLeague. Το περασμένο καλοκαίρι ήμουν σε συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό και υπήρχε μία πιθανότητα να γίνω βοηθός εκεί. Μπορούσα να σπάσω το συμβόλαιό μου, και με την πανδημία να μείνω στην Ελλάδα κοντά στην οικογένειά μου, αλλά νομίζω ότι ο Γιώργος Βόβορας το φοβήθηκε. Παρέμεινα στη Χολόν, είμαι χαρούμενο γι’ αυτό», δήλωσε ο προπονητής της Χολόν.

Για το ενδεχόμενο να προπονήσει ομάδα Euroleague: «Ακόμη και αν κερδίσουμε το BCL ξέρω ότι δεν θα μου προσφερθεί ο πάγκος της Αρμάνι. Αλλά αν πάω βοηθός σε ένα μεγάλο club, μαζί με το βιογραφικό που έχω, θα είναι αρκετό για να έχω μία ευκαιρία για να γίνω πρώτος προπονητής σε μία EuroLeague. Για χρόνια υπήρχε η κουβέντα για τον Σάρας Γιασικεβίτσιους. Άφησε τη Ζαλγκίρις μόλις αισθάνθηκε έτοιμος. Και ο Δημήτρης Ιτούδης προτίμησε την Μπάνβιτ, όταν είπε αντίο στον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και προτού αναλάβει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας».

Για τις αναμετρήσεις με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο στο Ισραήλ: «Προπονούμε αντίπαλες ομάδες. Και όταν η Μακάμπι νιώθει ότι μπορούμε να την κοιτάξουμε στα μάτια, αυτό δημιουργεί ένα τείχος ανάμεσά μας. Είναι η καλύτερη ομάδα και εμείς ο κορυφαίος αντίπαλός της. Σεβόμαστε ο ένας τον άλλον, αλλά δεν είμαστε σε καθημερινή επικοινωνία».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77 (vid)

Λερναία Ύδρα ο Ολυμπιακός έκανε το «μπρέικ» στη Βαρκελώνη. Απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα,…