Κεντρική Τελευταία νέα Απίθανο πρόστιμο σε συνδεσμίτη του Άρη δίχως να έχει προηγηθεί έλεγχος!

Απίθανο πρόστιμο σε συνδεσμίτη του Άρη δίχως να έχει προηγηθεί έλεγχος!

opadoi ari xalkidiki jpg

Στα τέλη του Μαρτίου ο Α.Σ. Άρης αναρωτήθηκε “Πώς γίνεται να προσάγονται οπαδοί του Άρη ενώ δέχτηκαν επίθεση;” μετά τα όσα έγιναν στην περιοχή Χαριλάου, έπειτα από το ματς μπάσκετ Άρης-ΠΑΟΚ. Πρόσφατα, προστέθηκε άλλο ένα… παράξενο περιστατικό, που -αν μη τι άλλο- φανερώνει στοχοποίηση των οπαδών των “κιτρίνων”. Αυτό γιατί, σύμφωνα με τον Super 3 Χαλκιδικής, επιβλήθηκε πρόστιμο σε συνδεσμίτη του Άρη (για την ακρίβεια στον υπεύθυνο του συνδέσμου) για… κορονοπάρτι, δίχως εκείνος να έχει δώσει καν το παρών στον σύνδεσμο την συγκεκριμένη μέρα ενώ ούτε είχε γίνει ο σχετικός έλεγχος στον χώρο του συνδέσμου από την ΕΛ.Α.Σ!

Συγκεκριμένα, από τον SUPER 3 ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ -μεταξύ άλλων- αναφέρεται:

“Απιστευτα πραγματα συμβαίνουν στην εξωτική Χαλκιδική (οχι στο πορτο καρρας). Σήμερα 21/05 γίναμε μαρτυρες ακόμα μιας επίθεσης κατά του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΑΣ από την αστυνομία της πολης μας. Μετά από καταγγελία των γνωστών αγνώστων, συγγενών και φίλων μιας συγκεκριμένης μερίδας ανθρώπων της περιοχης , η αστυνομία έβαλε προστιμο στον υπευθυνο του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ο οποίος δεν ήταν ΚΑΝ ΠΑΡΩΝ την Τρίτη 18/05/2021 στα γραφεια του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ και ουτε καν ενημερώθηκε για το οτιδήποτε ,βεβαιώθηκε με προστιμο 3.000€ για υποτιθέμενο κορονοπαρτι χωρίς να έχει βεβαιωθεί κανένα απολυτως προστιμο ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ .

Με λίγα λόγια και απλά υποτιθεται ότι πέρασε η αστυνομία κάτω από τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ μας χωρίς να κάνει κανέναν έλεγχο έγραψε ότι είδε με το ματι, εντελώς μεροληπτικα , και εννοείται χωρίς κανενα προστιμο στους ανθρώπους που βρίσκονταν πάνω στον ΣΥΝΔΕΣΜΟ χωρίς καν να μετρήσουν ποσα άτομα ειμασταν και αν περνούσαμε το όριο των 9 ατόμων. Και όλα μια μέρα πριν τον τελικό κυπελλου Ελλάδας οπου η αστυνομία δεν κατάφερε να βρει 5 λεωφορεία με οπαδους που κατέβαιναν στην Αθήνα, σε έμας τα βρήκαν όλα με ένα υποτιθεμενο περασμα. Ξερουμε χρόνια τώρα οτι δεν θέλετε να υπάρχουμε αλλά δεν σας κανουμε ουτε αυτήν την φορά το χατίρι και ακόμα και αυτή η προσπαθεια θα πέσει στο κενό όπως και οι προηγούμενες που ειμασταν ο μοναδικός ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ σε όλη την Ελλάδα που σφραγίστηκε από την αστυνομία και 1,5 χρόνο μετά την άρση των απαγορεύσεων όπου τηρήσαμε απόλυτα όλα τα μέτρα, ενώ κάποιοι άλλοι κάνανε ότι γουστάρουν με τις ευλογίες της αστυνομίας, ανοίξαμε και 3 μέρες μετά μας ενήμερωσαν ότι είχαμε υποτιθεμενο κορονοπαρτι την Τρίτη και ότι φοβήθηκε η αστυνομία να ανέβει πανω γιατί δεν επαρκούσε η δυναμη της. Αυτή ήταν η δικαιολογία για το ότι δεν βεβαιωθηκαν προστιμα στους παρευρίσκομενους”.

Διαβάστε εδώ ολόκληρη την ανακοίνωση και δείτε το σχετικό έγγραφο που “ανέβηκε” για το πρόστιμο 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Τελευταία νέα

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (08/06)

Τα «φώτα» στο ντέρμπι «αιωνίων» «Πλούσιο» είναι το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα, καθώς τα…