Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Απίστευτο: Η ΕΛ.ΑΣ είχε επιστρέψει την φρουρά στον Φουρθιώτη

Απίστευτο: Η ΕΛ.ΑΣ είχε επιστρέψει την φρουρά στον Φουρθιώτη

fourthiotis 820x490 1 jpg

Η φρουρά είχε επιστραφεί στον Φουρθιώτη μετά τη σκηνοθετημένη επίθεση στο σπίτι του.

Ζούμε ίσως στην πιο σουρεάλ χώρα του κόσμου, αλλιώς δεν εξηγείται η απόφαση της ΕΛ.ΑΣ. να επιστρέψει τη φρουρά στον Μένιο Φουρθιώτη ύστερα από όσα είχαν γίνει. Οι υπεύθυνοι της ελληνικής αστυνομίας αποφάσισαν να επιστρέψουν μέρος της φρουράς στον γνωστό παρουσιαστή ύστερα από την σκηνοθετημένη επίθεση στο σπίτι του.

Τον προηγούμενο καιρό είχε ξεσπάσει ντόρος με τον μεγάλο αριθμό αστυνομικών, που φύλαγαν τον Φουρθιώτη χωρίς προφανή λόγο. Ύστερα από τον ντόρο και τις έντονες αντιδράσεις του κόσμου αποφασίστηκε να αποσυρθεί η φρουρά.

Ο Μένιος Φουρθιώτης γι αυτόν τον λόγο σκηνοθέτησε επίθεση σπίτι του και τελικά η ΕΛ.ΑΣ. υποχώρησε και επέστεψε στη φρουρά, καθώς έκρινε ότι ήταν στόχος. Τελικά, όπως, αποδείχθηκε ο γνωστός παρουσιαστής τα είχε κάνει όλα και τελικά προχώρησαν στη σύλληψη του.

Η αποκάλυψη έγινε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, που όπως ανέφεραν: «Η φρουρά που του αφαιρέθηκε με την απόφαση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, μετά την τελευταία επίθεση που έγινε, για μερικές μέρες, όχι στην πλήρη της έκταση, επεστράφη διότι κρίθηκε οτι ο κύριος Φουρθιώτης είναι πράγματι στόχος.

Όμως όταν διαπιστώθηκε και βάσιμα οτι υπάρχει ένα ολόκληρο στήσιμο, υπάρχουν τηλεφωνικές επικοινωνίας, οτι υπάρχει ταρίφα…».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…