Κεντρική NBA Αντετοκούνμπο: «Δεν ήθελα να παίζω μπάσκετ»
NBA

Αντετοκούνμπο: «Δεν ήθελα να παίζω μπάσκετ»

giannis antetokounmpo bucks magic

Οι Μιλγουόκι Μπακςπήραν και δεύτερη νίκη κόντρα στους Χιτ και έκαναν αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που σ΄ακόμη ένα ματς ξεχώρισε, ανέφερε μετά το ματς ότι έθεσαν τον ρυθμό και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη. Παράλληλα, αναφέρθηκε στο περιστατικό με τα «τσαλιμάκια» του και σημείωσε ότι παλιά ήθελε να παίζει ποδόσφαιρο και όχι μπάσκετ.

Αναλυτικά:

«Θέσαμε τον ρυθμό, σουτάραμε από εκεί που θέλαμε. Και το κάναμε συνέχεια. Ξέραμε ότι θα σουτάραμε καλύτερα από το πρώτο ματς. Παίξαμε εκπληκτική άμυνα, είχαμε καλή κυκλοφορία, αλλά δεν θέλαμε να βγάλουμε πόδι μας από το γκάζι της άμυνας. Η επίθεση θα είναι εκεί. Στο πρώτο ματς ήταν τα επιθετικά ριμπάουντ, οι πόντοι στη δεύτερη ευκαιρία. Δεν βάλαμε πολλά τρίποντα. Στο 2ο πετύχαμε τα τρίποντα, σε συνδυασμό με τα επιθετικά ριμπάουντ και τους πόντους που πετύχαμε κοντά στο καλάθι», εξήγησε ο MVP.

Για το Μαϊαμι: «Είναι μία καλή ομάδα, με καλούς παίκτες, θα παίξουνε σκληρά σε όλο το ματς, εμείς πρέπει να μείνουμε ομάδα στην άμυνα. Αυτό μας έδωσε τη νίκη στο 1ο ματς, αυτό μας έδωσε τη διαφορά στο 2ο. Στο 3ο ματς πρέπει να συνεχίζουμε να έχουμε αυτή τη σπιρτάδα στην άμυνά μας και θα είμαστε καλά».

Για τα… τσαλιμάκια: «Μπορώ να κάνω 300 απ’ αυτά. Έπαιζα ποδόσφαιρο παλιότερα, αυτό ήθελα να κάνω, όχι να παίξω μπάσκετ».

Για το δυναμικό παιχνίδι του Μαϊαμι: «Πρέπει να έχω το μυαλό μου στο ματς. Πολλοί θα επιχειρήσουν να με χτυπήσουν. Ειδικά το Μαϊάμι που χρησιμοποιεί τη δύναμη. Μπαίνεις στη ρακέτα, θα σε χτυπήσουν, πας για επιθετικό ριμπάουντ, θα σε χτυπήσουν. Πρέπει να είμαι συγκεντρωμένος, να μείνω επιθετικός, να δημιουργώ καλές φάσεις και να το ξεπεράσω. Οι συμπαίκτες μου με προσέχουν. Να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε εμάς στο 3ο ματς».

Για τη σεζόν και τις διαφορές με την περσινή στη «φούσκα»: «Να περνάς καλά, να το διασκεδάζεις., Στη φούσκα ήμασταν μακριά από τις οικογένειές μας. Από το γήπεδο πηγαίναμε στο ξενοδοχείο και ξανά το ίδιο. Δεν είχαμε τον χρόνο να.. εκπαιδεύσουμε το μυαλό μας. Υπήρχε πίεση σε όλους, στους παίκτες, στις ομάδες. Ας το απολαύσουμε, γιατί κάποια στιγμή δεν θα μπορούμε να το κάνουμε.

Αυτό βγάζει την πίεση, να ξέρω ότι πάω στο σπίτι και έχω κάνει τα πάντα όσο καλύτερα μπορώ. Την πίεση και το άγχος την κερδίζεις, Αν δεν είσαι καλός σε αυτό που κάνεις, δεν τα έχεις. Φέτος μπορούμε να είμαστε κοντά στους φίλους μας, να κοιμόμαστε στο σπίτι μας να παίζουμε στην έδρα μας με κόσμο Το σπορ έχει πίεση και εμείς πρέπει να μάθουμε πως να ζήσουμε με αυτό και να το διασκεδάσουμε».

  • Κάρι - Αντετοκούνμπο NBA

    Τα αποτελέσματα του NBA

    Τί έγινε τα ξημερώματα στους αγώνες του NBA. Οι Ουόριορς αποδείχθηκαν… κακοί οικοδεσπότες …
  • Μέμφις - Μπακς NBA

    Τα αποτελέσματα του NBA

    Τί έγινε τα ξημερώματα στους αγώνες του NBA. Από το κακό στο χειρότερο οι Μπακς – Γλ…
  • NBA Νάγκετς - Μπακς

    Τα αποτελέσματα του NBA

    Τί έγινε τα ξημερώματα στους αγώνες του NBA. Οι Ουόριορς πέρασαν από τη Γιούτα με τον Κλει…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
  • Κάιρι Ίρβινγκ Top 10

    Με Ίρβινγκ η κορυφή του Top 10 (vid)

    Το καλάθι του Κάιρι Ίρβινγκ μπροστά τον Γιόκιτς στην κορυφή του Top 10 Ο Κάιρι Ίρβινγκ με …
  • Ντάλας Μάβερικς - Ντένβερ Νάγκετς Κάιρι Ίρβινγκ

    Μάβερικς – Νάγκετς 107-105

    Ο Ίρβιγνκ με buzzer – beater ξέρανε τους πρωταθλητές Νάγκετς. Με απίθανο buzzer beater μπρ…
  • Μπακς - Σανς Λίλαρντ

    Μπακς – Σανς 140-129

    Με Πόρτις – Λίλαρντ οι Μπακς καθάρισαν τους Σανς, δίχως Γιάννη Αντετοκούνμπο. No Giannis, …
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με Ίρβινγκ η κορυφή του Top 10 (vid)

Το καλάθι του Κάιρι Ίρβινγκ μπροστά τον Γιόκιτς στην κορυφή του Top 10 Ο Κάιρι Ίρβινγκ με …