Κεντρική Basket League Άρης Αναβολή στην κατάπτωση της εγγυητικής με λεκτική αντιπαράθεση Γρόλλιου-Πετράτου!

Αναβολή στην κατάπτωση της εγγυητικής με λεκτική αντιπαράθεση Γρόλλιου-Πετράτου!

aris sima basket

Τελικώς, η υπόθεση εκδίκασης της κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ Άρης πήρε αναβολή για τις 25/5. Τι συνέβη μέχρι να αναβληθεί η σχετική εκδίκαση;

Οπως προκύπτει, εξαιτίας του γεγονότος, ότι μέχρι σήμερα έλαβαν χώρα καταβολές χρημάτων στους περισσότερους εκ των Νίκου Αργυρόπουλου, Κώστα Χαραλαμπίδη, Φάνη Κουμπούρα, Νίκου Μπάρλου και Σπύρου Μούρτου, όπως επίσης και στους Μιχάλη Τσαϊρέλη, Δημήτρη Βεργίνη, Θόδωρο Ζάρα και Δημήτρη Πρίφτη κι ενόψει της πρόθεσης της ΚΑΕ Άρης να καταβάλλει ή να διακανονίσει το υπόλοιπο των οφειλών απέναντί τους, με τρόπο που δεν θα είναι ασφυκτικός για την επιβίωσή της και με δεδομένο ακόμη το γεγονός ότι εκκρεμεί στα Δικαστήρια η αγωγή ακύρωσης της ΚΑΕ εναντίον της απόφασης κατάπτωσης προηγούμενης εγγυητικής επιστολής, η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ έδωσε την δική της μάχη σήμερα στην ΕΕΑ. Συγκεκριμένα αιτήθηκε σήμερα (12/05) στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αναβολή της εκδίκασης του αιτήματος κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της, την οποία τελικά έλαβε.

Στο παραπάνω αίτημα της αναβολής συναίνεσαν ο Δημήτρης Πρίφτης, ο Μιχάλης Τσαϊρέλης, ο Δημήτρης Βεργίνης και ο Θόδωρος Ζάρας, ενώ ανέβηκαν οι τόνοι και υπήρχε έντονη λεκτική αντιπαράθεση ανάμεσα στους νομικούς εκπρόσωπους των δυο πλευρών, Χρήστο Γρόλλιο και Νίκου Πετράτος (κατόπιν εντολής των πελατών του: Κώστα Χαραλαμπίδη, Φάνη Κουμπούρα, Νίκου Μπάρλου και Σπύρου Μούρτου) και υπήρξαν και ιδιαίτερες αντεγκλήσεις, ενώπιον των μελών της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Να σημειωθεί ότι αποσύρθηκε η αίτηση του Ισίδωρου Κούνουπα, λόγω εξόφλησης. Πρέπει να σημειωθεί ότι η ΚΑΕ Άρης έδωσε μεγάλη μάχη για να μπορέσει να πάρει αυτή την αναβολή μέχρι τις 25 Μαΐου, η οποία της δίνει τον απαραίτητο χρόνο, προκειμένου να προετοιμαστεί για την αδειοδότηση της ομάδας, για τη νέα σεζόν και να καταθέσει τον πλήρη φάκελο μέχρι τις 15 Ιουνίου.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Άρης: Χωρίς Σταρκ αλλά με Μποχωρίδη στην Αθήνα

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης στην αποστολή του Άρη για το ματς με το Περιστέρι. Ο Άρης αντιμετωπί…