Κεντρική Γ' Εθνική Αλμυρός: Παραμένει στον πάγκο ο Νάνη

Αλμυρός: Παραμένει στον πάγκο ο Νάνη

panagiotis nani almyros jpg

Ο Αλμυρός θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας, καθώς φέτος λόγω της πανδημίας δεν κατάφερε να απολαύσει την πρώτη του παρουσία στο πρωτάθλημα. Η ομάδα ανακοίνωσε την παραμονή του Παναγιώτη Νάνη, ο οποίος θα κοουτσάρει τον Αλμυρό και τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά:

«Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας και για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο(2021 – 2022) με τον Coach ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΑΝΗ.

Μετά από το άδοξο φινάλε και την αναστολή των εθνικών πρωταθλημάτων λόγω της πανδημίας η Δ.Ε έκρινε αναγκαία την επέκταση της συνεργασίας καθώς η δουλειά που έχει πραγματοποιήσει ο προπονητής της ομάδας μας πρέπει να αποτυπωθεί μέσα στο παρκέ.

Ελπίζοντας λοιπόν φέτος ότι τα πρωταθλήματα θα πραγματοποιηθούν και θα ολοκληρωθούν υπό κανονικές συνθήκες αλλά και εκτιμώντας το ήθος του ,το ακέραιο του χαρακτήρα του αλλά κυρίως την αγάπη για αυτό που υπηρετεί εμπιστευόμαστε στον Coach ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΑΝΗ το τιμόνι της ομάδας για 3η συνεχόμενη αγωνιστική χρονιά.

Η Δ.Ε του τμήματος αλλά και όλος ο φίλαθλος κόσμος του Αλμυρού,που πραγματικά αναγνώρισε από την πρώτη στιγμή το έργο του coach και αγκάλιασε την όλη προσπάθεια που γίνεται,εύχονται στον coach ΝΑΝΗ καλή συνέχεια στο πραγματικό αξιόλογο έργο του με τον ίδιο ζήλο και αυταπάρνηση και πολλές επιτυχίες στον πάγκο του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ μας συλλόγου στο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πανναξιακός – Ηλυσιακός 74-62

Το 1-1 έκανε ο Πανναξιακός. Ο Πανναξιακός κέρδισε για πρώτη φορά την τρέχουσα αγωνιστική π…