Κεντρική Basket League ΑΕΚ ΑΕΚ: Ο Λοτζέσκι 7ος ξένος στα εύστοχα τρίποντα

ΑΕΚ: Ο Λοτζέσκι 7ος ξένος στα εύστοχα τρίποντα

mat lojeski aek panathinaikos jpg

Ο Ματ Λοτζέσκι τελείωσε τη σειρά έχοντας 10/16 τρίποντα. Είχε σήμερα 3/5 και με αυτά σκαρφάλωσε μία θέση στη λίστα των ξένων παικτών με τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα στην ιστορία της Stoiximan Basket League. Ο φόργουορντ της ΑΕΚ έφτασε τα 252 (252/545) και ξεπέρασε τον Νταμίρ Μουλαομέροβιτς που είχε 250 παίζοντας με τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ, τον Πανελλήνιο και τον Ολυμπιακό.

Ο Αμερικανός έφτασε τα 252 τρίποντα στο 164ο παιχνίδι του στο ελληνικό Πρωτάθλημα, σημειώνοντας κατά μέσο όρο 1,53 ανά αγώνα.

Ακόμη για την ΑΕΚ…

*Σημαντικό επίτευγμα σημείωσε και ο Νίκος Ζήσης. Με τις τρεις ασίστ που μοίρασε σήμερα, έγινε μόλις ο δεύτερος παίκτης στην ιστορία της ΑΕΚ που έφτασε και ξεπέρασε τις 400 ασίστ στα χρόνια του επαγγελματικού Πρωταθλήματος. Ο πρώτος που το έκανε, ήταν ο Νίκος Χατζής που είναι και ο πρώτος πασέρ στην ιστορία της «Ένωσης» με 689 τελικές πάσες.

*Ο Γιανίκ Μορέιρα έφτασε σε τριψήφιο αριθμό επιθετικών ριμπάουντ (101) στο 49ο παιχνίδι του στη Stoiximan Basket League, έχοντας πέντε στον σημερινό αγώνα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…