Κεντρική Basket League Άρης 5.000 ενεργά και τακτοποιημένα μέλη στον Α.Σ. Άρης!

5.000 ενεργά και τακτοποιημένα μέλη στον Α.Σ. Άρης!

Εξαιρετική δουλειά γίνεται στον Α.Σ. Άρης, όπου πρόεδρος είναι ο Λευτέρης Αρβανίτης. Ο ιστορικός σύλλογος έφτασε τα 5.000 ενεργά και τακτοποιημένα μέλη και ενημέρωσε τα εξής:

“Όταν τον Νοέμβριο του 2019 ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ξεκίνησε την προσπάθεια να φέρει τον κόσμο πιο κοντά στο σύλλογο, ούτε ο πιο αισιόδοξος υποστηρικτής της δεν περίμενε τα αποτελέσματα που θα είχε.

Ο ΑΡΗΣ, ένα από τα μεγαλύτερα κοινωνικά φαινόμενα της Ελλάδας, αλλά και της Ευρώπης, μετρούσε μόλις διψήφιο αριθμό ενεργών και οικονομικά τακτοποιημένων μελών. Αυτό έπρεπε να αλλάξει. Έτσι, ξεκίνησε το εγχείρημα της προσέλκυσης των φίλων του ΑΡΗ κοντά στο σύλλογο, με το σκεπτικό ότι δυνατός Ερασιτέχνης σημαίνει δυνατός ΑΡΗΣ σε όλα τα επίπεδα.

Προέκυψαν αναποδιές τις οποίες κανείς δεν μπορούσε να υπολογίσει. Η πανδημία του Covid-19 έφερε το πρώτο lockdown και η χώρα «νέκρωσε». Μέσα στο ίδιο έτος, το 2020, προέκυψε και νέο lockdown, το οποίο συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

Αυτό που δεν μπορούσε να σβήσει ήταν η σπίθα που είχε ανάψει στον κόσμο του ΑΡΗ. Παρά τις δυσκολίες, οι εγγραφές νέων μελών και οι ανανεώσεις συνδρομών γίνονταν κατά ριπάς. Σε όλη την Ελλάδα, και όχι μόνο.

Αποτέλεσμα; Το Σάββατο 8/5/21, ο Α.Σ. ΑΡΗΣ να φτάσει τα 5.000 οικονομικά τακτοποιημένα και ενεργά μέλη. Κάτι που βάσει και των παραπάνω συνθηκών, έμοιαζε απίθανο για πολλούς, όχι όμως για τους συντελεστές της προσπάθειας. Όσους την οραματίστηκαν, αλλά και την υλοποίησαν.

Για να έρθει εις πέρας ένα τέτοιο εγχείρημα, πέρα από ικανότητα, χρειαζόταν και… τρέλα για τον ΑΡΗ. Ο άνθρωπος που ενσαρκώνει αυτήν την ιδέα είναι ο υπεύθυνος επικοινωνίας με τα μέλη του Α.Σ., Χρήστος Βλάχος. Δεν άφησε γωνιά της Ελλάδας απάτητη γι’ αυτόν το σκοπό, με αποτέλεσμα ο Ερασιτέχνης να μετρά πλέον μέλη από όλο το γεωγραφικό χάρτη της χώρας. Από τη στιγμή, δε, που «ενεπλάκησαν» και οι φίλοι του συλλόγου από το εξωτερικό, το αποτέλεσμα ήταν δεδομένο.

Φτάσαμε, λοιπόν, τον Μάιο του 2021 να μετράμε 5.000 ενεργά και τακτοποιημένα μέλη. Όμως μη νομίσει κανείς ότι η προσπάθεια σταματά εδώ. Έχουμε επισημάνει πολλάκις ότι αυτό το εγχείρημα δεν έχει «ταβάνι», επειδή ο κόσμος του ΑΡΗ είναι και πολύς και ενεργός και «διψασμένος». Οι εγγραφές και οι ανανεώσεις, λοιπόν, συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς. Με στόχο την καθημερινή αύξηση της δυναμικής του συλλόγου, την οποία προσδίδουν τα ενεργά μέλη του.

Δε θα βάλουμε αριθμούς ως στόχο. Γιατί έτσι θα περιορίσουμε αυτόματα αυτήν τη δυναμική. Θα πούμε μόνο ότι τα 5.000 είναι μόνο η αρχή. Η συνέχεια προμηνύεται ακόμα καλύτερη.

Όλοι μέλη στον Α.Σ. ΑΡΗΣ!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Η «νουβέλ βαγκ» του ΑΡΗ πρόσφερε 60 φανέλες του Αυτοκράτορα σε παιδιά με καρκίνο

Αξιος συγχαρητηρίων είναι ο Α.Σ. Άρης, ο οποίος ενημέρωσε -επισήμως- πως “τα σωστά α…