Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Υφυπουργείο Αθλητισμού σε ΕΟΚ: Αντιπαράθεση με «ψεκασμένες ιδέες»

Υφυπουργείο Αθλητισμού σε ΕΟΚ: Αντιπαράθεση με «ψεκασμένες ιδέες»

tsagronis vasilakopoulos avgenakis 768x470 1

Το σίριαλ ανάμεσα στο υφυπουργείο αθλητισμού και την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης δεν έχει τέλος, με την πλευρά του υφυπουργείου να απαντά εκ νέου στον Γιώργο Βασιλακόπουλο. Νωρίτερα, ο πρόεδρος της ΕΟΚ είχε απαντήσει στις δηλώσεις του Λευτέρη Αυγενάκη χαρακτηρίζοντας τον γραφικό, ενώ κατηγόρησε ευθέως την πλευρά της κυβέρνησης για τις μεταθέσεις των εκλογών.

Ωστόσο, με νέα τοποθέτηση της η πλευρά του υφυπουργείου κάνει αναφορά στην πανδημία, η οποία αποτέλεσε και την αιτία των αναβολών των εκλογών την περσινή χρονιά. Παράλληλα, με καυστικό σχόλιο τονίζει ότι πρόκειται για μια αντιπαράθεση με «ψεκασμένες ιδέες».

Αναλυτικά:

Οι ισόβιοι διοικούντες στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, θεωρούν –προφανώς- την πανδημία «κατασκεύασμα»! Ισχυρίζονται και κατηγορούν ότι οι εκλογές των Ομοσπονδιών μετατέθηκαν αρκετές φορές από το περασμένο φθινόπωρο, καθ’ υπέρβαση των αρμοδιοτήτων του Υφυπουργείου Αθλητισμού, την ώρα που όλη η Ελλάδα δίνει ακόμα τη μεγάλη μάχη ενάντια στον Covid-19. Αντιπαράθεση με «ψεκασμένες ιδέες»! Ου γαρ έρχεται μόνον…

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Προβλήματα για την ΑΕΚ: Οι παίκτες δεν έκαναν προπονήσεις τις τελευταίες μέρες

Νέα προβλήματα για την ΑΕΚ, καθώς οι παίκτες του Ηλία Ζούρου δεν έκαναν ομαδικές προπονήσε…