Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Υφυπουργείο Αθλητισμού σε ΕΟΚ: Αντιπαράθεση με «ψεκασμένες ιδέες»

Υφυπουργείο Αθλητισμού σε ΕΟΚ: Αντιπαράθεση με «ψεκασμένες ιδέες»

Το σίριαλ ανάμεσα στο υφυπουργείο αθλητισμού και την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης δεν έχει τέλος, με την πλευρά του υφυπουργείου να απαντά εκ νέου στον Γιώργο Βασιλακόπουλο. Νωρίτερα, ο πρόεδρος της ΕΟΚ είχε απαντήσει στις δηλώσεις του Λευτέρη Αυγενάκη χαρακτηρίζοντας τον γραφικό, ενώ κατηγόρησε ευθέως την πλευρά της κυβέρνησης για τις μεταθέσεις των εκλογών.

Ωστόσο, με νέα τοποθέτηση της η πλευρά του υφυπουργείου κάνει αναφορά στην πανδημία, η οποία αποτέλεσε και την αιτία των αναβολών των εκλογών την περσινή χρονιά. Παράλληλα, με καυστικό σχόλιο τονίζει ότι πρόκειται για μια αντιπαράθεση με «ψεκασμένες ιδέες».

Αναλυτικά:

Οι ισόβιοι διοικούντες στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, θεωρούν –προφανώς- την πανδημία «κατασκεύασμα»! Ισχυρίζονται και κατηγορούν ότι οι εκλογές των Ομοσπονδιών μετατέθηκαν αρκετές φορές από το περασμένο φθινόπωρο, καθ’ υπέρβαση των αρμοδιοτήτων του Υφυπουργείου Αθλητισμού, την ώρα που όλη η Ελλάδα δίνει ακόμα τη μεγάλη μάχη ενάντια στον Covid-19. Αντιπαράθεση με «ψεκασμένες ιδέες»! Ου γαρ έρχεται μόνον…

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Εκλογές ΕΟΚ: Ο Παναγιώτης Φασούλας πήρε κεφάλι

Η μάχη των εκλογών της ΕΟΚ θα κριθεί στην Αθήνα. Αυτό το γνωρίζουν όλοι όσοι έχουν διαβάσε…