Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Βατούτιν: «Είμαστε ευγνώμονες στον πρωθυπουργό της Ρωσίας»

Βατούτιν: «Είμαστε ευγνώμονες στον πρωθυπουργό της Ρωσίας»

vatutin

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας πήγε στην Πόλη και με άκρως πειστική εμφάνιση δεν έδωσε κανένα περιθώριο στην Φενέρμπαχτσε, ολοκλήρωσε την… σκούπα και πήρε το εισιτήριο για την Κολωνία. Ο ιδιοκτήτης της ρωσικής ομάδας, Αντρέι Βατούτιν, σε δηλώσεις του αποκάλυψε τον ρόλο του Πρωθυπουργού της χώρας στην επιτυχία της ομάδας του.

Συγκεκριμένα, λόγω των διαφόρων πρωτοκόλλων υπήρχε πολύ σοβαρός κίνδυνος η ΤΣΣΚΑ να μην είναι εγκαίρως στην Πόλη, με αποτέλεσμα να είναι ορατό το ενδεχόμενο να χάσει το παιχνίδι με 20-0. Ωστόσο, με προσωπική παρέμβαση του Πρωθυπουργού, λύθηκε το ζήτημα και ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του.

«Είμαστε ευγνώμονες στον πρωθυπουργό της Ρωσίας. Λόγω των γνωστών περιορισμών στις πτήσεις μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας που είναι πέρα από τον έλεγχό μας, δεν μπορούσαμε να πετάξουμε εγκαίρως. Η ομάδα πέρασε αρκετές ώρες στο Σερεμέτιεβο (σ.σ. αεροδρόμιο της Μόσχας)! Θα χάναμε το ματς με 20-0. Με την προσωπική παρέμβαση του Μιχαήλ Μισούστιν, το πρόβλημα λύθηκε άμεσα» ανέφερε ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ μιλώντας στο ρωσικό πρακτορείο TASS.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…