Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Τρίτο κρούσμα στον Παναθηναϊκό

Τρίτο κρούσμα στον Παναθηναϊκό

pao15

Άσχημα είναι τα πράγματα στον Παναθηναϊκό, καθώς μετά τα νέα τεστ κορωνοϊού που έγιναν σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο εντοπίστηκε και τρίτο κρούσμα. Η ομάδα του Όντεντ Κάτας ενημέρωσε εχθές (15/04) ότι βρέθηκαν δύο κρούσματα κατά την άφιξη της ομάδας από την Μόσχα όπου αντιμετώπισε την ΤΣΣΚΑ για την τελευταία ευρωπαϊκή υποχρέωση της χρονιάς.

Ωστόσο, τελικά η διασπορά είναι μεγαλύτερη, καθώς μετά τα νέα τεστ εντοπίστηκε και τρίτο μέλος που έχει τον ιό. Όπως είναι λογικό οι άνθρωποι της ομάδας κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα για την πιθανότητα περαιτέρω διασποράς. Παράλληλα, άγνωστο είναι το τι θα συμβεί με την αναμέτρηση της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ, η οποία πάντως με τα έως τώρα δεδομένα θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

H ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει πως μετά τους σημερινούς (16/4) ελέγχους ένα ακόμη μέλος της ομάδας μας διαγνώστηκε θετικό στον Covid-19.

Η κατάσταση των τριών συνολικά νοσούντων παρακολουθείται συστηματικά από το ιατρικό μας επιτελείο.

Από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρουσμάτων και υπάρχει συνεχής επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Χουγκάζ: «Όλοι μαζί για ένα ιστορικό αποτέλεσμα»

Μήνυμα προς τον κόσμο έστειλε ο Νίκος Χουγκάζ. Ο διεθνής φόργουορντ του Περιστερίου, Νίκος…