Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Τριπλό ρεκόρ καριέρας για Πάνγκος

Τριπλό ρεκόρ καριέρας για Πάνγκος

pangos

Η Ζενίτ διέσυρε τον Παναθηναϊκό και πήρε το τελευταίο εισιτήριο για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας όπου θα αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα. Απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Κέβιν Πάνγκος, o οποίος έδωσε από την αρχή τον τόνο του τι πρόκειται να ακολουθήσει με τα τέσσερα τρίποντα του στην πρώτη περίοδο και συνέχισε να είναι εντυπωσιακός μέχρι το τέλος.

Ο Καναδός γκαρντ πραγματοποίησε φανταστική εμφάνιση τελειώνοντας το παιχνίδι με 33 πόντους (3/3 δίποντα, 7/12 τρίποντα, 6/6 βολές), 1 ριμπάουντ, 11 ασίστ, 1 κλέψιμο και 41 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης. Μάλιστα, οι παραπάνω αριθμοί συνιστούν τριπλό ρεκόρ καριέρας για τον ίδιο.

Συγκεκριμένα, αρχικά οι 33 πόντοι που έβαλε είναι οι περισσότεροι στην καριέρα του στην διοργάνωση, ξεπερνώντας κατά πολύ τους 25 που είχε πετύχει κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα. Παράλληλα, έκανε ρεκόρ και στα εύστοχα τρίποντα, αλλά και στο σύστημα αξιολόγησης με την προηγούμενη επίδοση του να είναι οι 28 μονάδες σε ένα παιχνίδι της Ζαλγκίρις κόντρα στην ΤΣΣΚΑ το 2018.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Οι διαιτητές του Εφές – Ολυμπιακός

Ορίστηκαν οι διαιτητές του Αναντολού Εφές – Ολυμπιακός. Έναν κρίσιμο αγώνα επί τουρκ…