Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία – O πρώτος υποψήφιος παίκτης προς αποχώρηση

Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία – O πρώτος υποψήφιος παίκτης προς αποχώρηση

Survivor

Στο τελευταίο επεισόδιο του survivor, είδαμε στο στίβο μάχης με έπαθλο το φαγητό, οι Κόκκινοι να κερδίζουν και μάλιστα ο Τριαντάφυλλος κατάφερε να κερδίσει έναν από τους πιο δυνατούς παίκτες, τον Νίκο Μπάρτζη! Το παιχνίδι τελείωσε με σκορ 10-7 όπου η Καρολίνα κέρδισε την Ελένη!

Εκτός από τον στίβο μάχης, ο Νίκος Μπάρτζης είχε έναν σοβαρό τραυματισμό. Συγκεκριμένα ο παίκτης είπε: «Έχω περάσει εδώ τέσσερις μήνες με ζόρια, πείνα… τα πάντα. Και νομίζω θα είναι άδικο να φύγω από το παιχνίδι για ένα τραυματισμό και όχι να φύγω από τον κόσμο. Χίλιες φορές να βγω υποψήφιος αυτή την εβδομάδα και να φύγω από τον κόσμο, πάρα να φύγω από έναν τραυματισμό και να πάνε όλα στράφι, δηλαδή να φύγω από τον στόχο μου για έναν τραυματισμό»!

Σύμφωνα με το gossip-tv.gr, στο αποψινό επεισόδιο οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν για την πρώτη ασυλία. Οι νικητές, σύμφωνα με spoiler του Κώστα Αναγνωστόπουλου θα είναι οι Μπλε και ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από την κόκκινη ομάδα;

Σύμφωνα με όσα αναφέρει, ο Ηλίας Μπόγδανος θα κερδίσει την ατομική ασυλία και υποψήφιος για αποχώρηση θα βγει ο… Τριαντάφυλλος.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…