Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Survivor Spoiler 20/4: Αυτοί κερδίζουν τη δεύτερη ασυλία, oι δύο υποψήφιοι

Survivor Spoiler 20/4: Αυτοί κερδίζουν τη δεύτερη ασυλία, oι δύο υποψήφιοι

survivor jpg

Δύσκολοι καιροί για τον Αλέξη Παππά…

Σας αποκαλύψαμε πως ο Παππάς θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος για αποχώρηση από το Survivor, από την πλευρά της Κόκκινης ομάδας.

Οι Μπλε κατακτώντας την πρώτη ασυλία οδηγούν σε συμβούλιο του Νησιού τους Κόκκινους, με τα κουκιά να είναι μετρημένα μετά την αποχώρηση της Ελευθερίας, που έσπασε κατά 1/4 τους κρίκους της κλίκας του Παππά. Φυσικά, πρώτος υποψήφιος ο Τριαντάφυλλος, κατά το παραδοσιακό των τελευταίων εβδομάδων και δεύτερος υποψήφιος θα αναδειχθεί ο Αλέξης Παππάς.

Και… ναι, ο Παππάς θα προκύψει κι’ αυτός από ψηφοφορία, αφού οι Μπλε κατακτούν και τη δεύτερη ασυλία, όπερ σημαίνει ότι οι Κόκκινοι θα κληθούν να αναδείξουν τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση.

Σύμφωνα με το dokari.gr, οι Τριαντάφυλλος και Παππάς, λοιπόν, μαζί με έναν εκ των Κατσούλη, Μπόγδανου και Ασημακόπουλου, θα απαρτίζουν την τριάδα των υποψηφίων της Κόκκινης ομάδας, που θα τεθούν στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού.

Ποιος θα είναι αυτός που θα αποχωρήσει;

Εχουμε πάρει θέση από νωρίς, πως ο Τριαντάφυλλος δεν φεύγει, τουλάχιστον όχι ακόμα.

Οι διαδικτυακές ψηφοφορίες «δείχνουν» ξεκάθαρο φαβορί τον Αλέξη Παππά και θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η αποχώρησή του, ειδικά αν ο τρίτος υποψήφιος είναι ένας εκ των Μπόδανου ή Κατσούλη.

Μικρή πιθανότητα να γίνει η μεγάλη έκπληξη θα υπάρχει μόνο αν στην τριάδα μπει ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…