Κεντρική Basket League Λαύριο Σερέλης: «Βασικότερο πρόβλημα η άμυνα»

Σερέλης: «Βασικότερο πρόβλημα η άμυνα»

Ο Χρήστος Σερέλης στις δηλώσεις του μετά την βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό τόνισε ότι το Λαύριο δεν έπαιξε άμυνα και για αυτό έχασε. Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Πέτρου Γερομιχαλού, εκφράζοντας την ανησυχία του για την κατάσταση του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ ο Χρήστος Σερέλης:

«Ο τραυματισμός του Πέτρου είναι ο κυριότερος λόγος που είμαστε στεναχωρημένοι. Ενδεχομένως να έχει κάτι σοβαρό… Ήταν ένα παιχνίδι που πήραμε πολλά μαθήματα. Αμυντικά δε μπήκαμε στο πνεύμα, επιτρέψαμε στον Παναθηναϊκό να σκοράρει όπως ήθελε στην αρχή. Όταν παίζεις με τον Παναθηναϊκό και δέχεσαι 55 πόντους στο ημίχρονο, είναι βέβαιο ότι θα χάσεις το παιχνίδι» ανέφερε αρχικά στην κάμερα της ΕΡΤ και συνέχισε…

«Το βασικότερο πρόβλημα ήταν η άμυνα μας. Δεν τους αγγίξαμε, δεν ήμασταν δυνατοί, δε χρησιμοποιήσαμε τα φάουλ και αυτό έπαιξε ρόλο και στην αυτοπεποίθηση μας επιθετικά. Δεν κυκλοφορήσαμε τη μπάλα όπως θέλαμε και ο αντίπαλος μας έκλεισε σχεδόν όλους τους διαδρόμους, αναγκάζοντας μας να κάνουμε μεγάλο αριθμό λαθών, κάτι που συμβαίνει σπάνια στα παιχνίδια μας. Έχουμε δύο παιχνίδια ακόμα ως το τέλος της κανονικής περιόδου και θέλουμε να παραμείνουμε στη δεύτερη θέση»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Λαύριο

Δειτε επισης

Λαύριο: Οι Συμεωνίδης και Νικολαΐδης στο επιτελείο του Σερέλη

Ο άλλοτε κόουτς της ΑΕΚ, Σάββας Συμεωνίδης ανακοινώθηκε μαζί με τον Σωτήρη Νικολαΐδη από τ…