Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Σάλος με δήλωση Πρετεντέρη: «Το ξύλο στους φοιτητές έπιασε τόπο» [aud]

Σάλος με δήλωση Πρετεντέρη: «Το ξύλο στους φοιτητές έπιασε τόπο» [aud]

11 1

Αρνητικά σχόλια και πολλές αντιδράσεις προκάλεσε το σχόλιο του Γιώργου Πρετεντέρη, για την κατάληψη στην πρυτανεία του ΑΠΘ. Ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι το ξύλο, που είχαν φάει οι φοιτητές την προηγούμενη φορά, έπιασε τόσο.

Να θυμίσουμε ότι στην προηγούμενη κατάληψη της πρυτανείας του ΑΠΘ υπήρξε υπέρμετρη βία από τις αστυνομικές αρχές, που είχε προκαλέσει μάλιστα ακόμη και πολιτική κόντρα.

Αναλυτικά ανέφερε ο Γιώργος Πρετεντέρης:

«Λοιπόν στο ΑΠΘ να συγχαρούμε την κατάληψη της Πρυτανείας, που ήταν οι ίδιοι με την προηγούμενη κατάληψη της Πρυτανείας, η οποία αποχώρησε με βεγγαλικά και με τραγούδια. Είναι οι αγωνιστές που είχαν καταλάβει την Πρυτανεία, αφού έβγαλαν πάλι και ένα λόγο, παίνεψαν τον εαυτό τους, είπανε και τα πομπώδη, είπανε και τα ηρωικά τα γνωστά και φύγανε.


Αλλά εγώ αναρωτιέμαι το εξής: Αν έφυγαν μόνοι τους και ήρεμα και με ευγενικό τρόπο, παρά τα πομπώδη και λοιπά… πράγμα που σημαίνει βεβαίως ότι το ξύλο που φάγανε πριν μια βδομάδα, δέκα μέρες, έπιασε τόπο. Διότι ο άλλος, αν έχει φάει την μπούφλα και αν έχει φάει τη σφαλιάρα και αν έχει φάει και την κλοτσιά, σου λέει: ωραία παιδιά, εντάξει ο ηρωισμός και ο αγώνας, αλλά μαλακά-μαλακά. Γιατί άμα σε αρχίσουν και μας βαράνε συνέχεια, δεν έχει άκρη. Αυτό να το λέμε. Τουλάχιστον απέδωσε το ξύλο που έφαγαν στην πρώτη κατάληψη».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Tο «no politica» μας έστειλε τον λογαριασμό

Είναι νωπές οι Ευρωεκλογές στη χώρα μας και όχι μόνο. Όλοι συνομολογούν ότι μεγάλος νικητή…