Κεντρική Basket League Χαρίλαος Τρικούπης Σαχπατζίδης: «Ένα υπέροχο ταξίδι φτάνει στο τέλος του»

Σαχπατζίδης: «Ένα υπέροχο ταξίδι φτάνει στο τέλος του»

giannis saxpatzidis mesologgi scaled

Το Μεσολόγγι δίνει το τελευταίο του παιχνίδι στη Basket League, καθώς η ομάδα δεν έχει ελπίδες παραμονής. Ο Γιάννης Σαχπατζίδης μίλησε για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, αλλά και το «υπέροχο ταξίδι, που φτάνει στο τέλος του».

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Φτάσαμε λοιπόν στο τελευταίο παιχνίδι μας στην Α1. Κοιτάζοντας πίσω στη φετινή χρονιά δεν μπορώ παρά να νιώθω περήφανος για την προσπάθεια όλων, των συναθλητών μου, του τεχνικού επιτελείου και των ανθρώπων της ομάδας, της διοίκησης.

Μπορεί να μην καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο μας, που ήταν η παραμονή μας στη μεγάλη κατηγορία, όμως παλέψαμε σε κάθε παιχνίδι και δεν φοβηθήκαμε κανένα αντίπαλο. Αντιμετωπίσαμε τόσες αντιξοότητες που φτάσαμε στο σημείο να μη μας ξαφνιάζει τίποτα! Από το γήπεδο μέχρι τη συχνές αλλαγές στο ρόστερ σχεδόν κανένας μήνας δεν ήταν ίδιος με τον προηγούμενο!

Κλείνοντας θέλω να κάνω ιδιαίτερη αναφορά στον κόσμο μας, ο οποίος αν και, λόγω των συνθηκών, δεν μπόρεσε να έχει φυσική παρουσία στο γήεδο, μας στήριξε με κάθε τρόπο. Προσωπικά, δεν γνωρίζω καμία άλλη ομάδα, της οποίας οι οπαδοί στήριζαν με τα μηνύματά τους την προσπάθεια σε κάθε αγωνιστική ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Χαρίλαος Τρικούπης

Δειτε επισης

Χαρίλαος Τρικούπης: Δικός του ο Σιδηροηλίας

Κάτοικος Μεσολογγίου ο Γιάννης Σιδηροηλίας. Η διοίκηση του Χαρίλαου Τρικούπη με ανακοίνωση…