Κεντρική Basket League Χαρίλαος Τρικούπης Σαχπατζίδης: «Αγώνας δίχως αύριο»

Σαχπατζίδης: «Αγώνας δίχως αύριο»

Το Μεσολόγγι βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο στην τελευταία θέση της βαθμολογίας της Basket League, και αύριο φιλοξενεί την Λάρισα, το παιχνίδι της χρονιάς αναφορικά με τις ελπίδες παραμονής. Σε αυτό ακριβώς εστίασε ο Γιάννης Σαχπατζίδης μέσα από το Blog του στον ΕΣΑΚΕ, χαρακτήρισε αγώνα δίχως αύριο την αναμέτρηση, ενώ τόνισε ότι εκτός από τον μπασκετικό εγωισμό, παίρνουν κίνητρο και από τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Σαχπατζίδης στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

Φτάνοντας στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, καλούμαστε να δώσουμε, ίσως το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς, με τη Λάρισα. Δεν θα μιλήσω πλέον για τις αλλαγές που προκύπτουν σχεδόν σε κάθε κάθε παιχνίδι, στο ρόστερ της ομάδας μας.

Νομίζω ότι και μόνο το γεγονός ότι παρουσιαζόμαστε σε κάθε παιχνίδι, ανταγωνιστικοί παρά τα προβλήματα και ότι παλεύουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, δίνει το στίγμα της ομάδας και της πόλης.

Κίνητρο για να συνεχίζουμε κάθε μέρα, δεν είναι μόνο ο αθλητικός εγωισμός της ομάδας, αλλά και ο κόσμος, που μας στηρίζει και μας εμψυχώνει σε κάθε στιγμή και με κάθε τρόπο.

Πάμε λοιπόν να δώσουμε το παιχνίδι της χρονιάς ελπίζοντας για το καλύτερο!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Χαρίλαος Τρικούπης

Δειτε επισης

O Αγκμπελέσε ξεπέρασε τον Έλις

Σημαντικό επίτευγμα πέτυχε ο Ντάνι Αγκμπελέσε στην νίκη του Προμηθέα επί του Μεσολογγίου, …