Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Προμηθέας: Παίρνει Κλαβέλ άμεσα και περιμένει Ρέι

Προμηθέας: Παίρνει Κλαβέλ άμεσα και περιμένει Ρέι

clavell scaled

Μπορεί να μένει ακόμα μια αγωνιστική (αυτή της Μεγάλης Τετάρτης) για να ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος της Basket League, ωστόσο στον Προμηθέα ήδη κινούνται σε ρυθμούς κυπέλλου. Συγκεκριμένα, σε ρυθμούς μεταγραφικής ενίσχυσης ενόψει του τελικού του Κυπέλλου που αποτελεί στόχο της ομάδας.

Όπως και ο ίδιος ο Μάκης Γιατράς αποκάλυψε στις δηλώσεις του μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, η ομάδα θα ενισχυθεί για την τελική ευθεία της σεζόν. Ωστόσο, η περίπτωση του Κέντρικ Ρέι καθυστερεί για τους Πατρινούς παρότι έχει συμφωνήσει, με τον Προμηθέα να θέλει έναν ακόμα παίκτη.

Ο λόγος για τον 28χρονο Πουερτορικανό γκαρντ, Τζιάν Κλαβέλ. Ο συγκεκριμένος παίκτης ουσιαστικά είναι άμεσα διαθέσιμος μιας και η βαλτική λίγκα ολοκληρώθηκε με την Άβτοντορ να μην καταφέρνει να μπει στα πλέι οφ.

Έτσι, και με την πρόθεση να υπάρξει ενίσχυση πριν τον τελικό, ο Προμηθέας έχει κινηθεί για την απόκτηση του. Μάλιστα, ο Κλαβέλ αναμένεται να φτάσει την Μεγάλη Πέμπτη στην Ελλάδα ώστε να ενσωματωθεί με τους Πατρινούς. Τα νούμερα του με την Άβτοντορ είναι αρκετά καλά, αφού μετράει 16.2 πόντους και 2.4 ριμπάουντ.

Φυσικά, εξακολουθούν να έχουν συμφωνήσει και με τον Ρέι, ο οποίος ωστόσο θα μπορέσει να έρθει στον Προμηθέα μετά τις 3/5, όταν και η Πετκίμ έχει έναν πολύ σημαντικό για την παραμονή στο τουρκικό πρωτάθλημα αγώνα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Σλούκας: «Παίξαμε έξυπνα, δεν ήταν αδιάφορο παιχνίδι»

Στη σημασία της αναμέτρησης στάθηκε ο Κώστας Σλούκας. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έδωσ…