Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Πρόεδρος Μπάγερν: «Μας αρέσει η δουλειά του Τρινκέρι»

Πρόεδρος Μπάγερν: «Μας αρέσει η δουλειά του Τρινκέρι»

trinkeri

Η Μπάγερν είναι μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις της φετινής Ευρωλίγκας, με τον Αντρέα Τρινκέρι να καταφέρνει να την οδηγήσει στην πρώτη οχτάδα της βαθμολογίας για να γίνει η πρώτη γερμανική ομάδα που παίζει στα πλέι οφ. Ο πρόεδρος της ομάδας, Χέρμπερτ Χάινερ, σε δηλώσεις του τόνισε ότι η διοίκηση είναι απόλυτα ικανοποιημένη με την δουλειά του Ιταλού και πρώτος στόχος είναι η παραμονή του.

Αναλυτικά:

«Πέρσι ήμασταν 17οι, τώρα κερδίσαμε θέση στην οκτάδα. Ανανεώσαμε την ομάδα, είχαμε νέο προπονητή και με χαμηλό μπάτζετ φτάσαμε σε ένα μεγάλο επίτευγμα. Το ταξίδι μας δεν έχει τελειώσει ακόμα. Πρέπει ν κερδίσουμε τρόπαια, να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό», για να συνεχίσει:

«Στην αρχή είπαμε να δούμε πως θα κυλήσει η συνεργασία μας σε βάθος ενός χρόνου. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Μας αρέσει η δουλειά του Τρινκιέρι. Δουλεύει με πάθος και με έμφαση στην λεπτομέρεια. Έχω την εντύπωση ότι του αρέσει η ζωή εδώ και νομίζω πως σύντομα θα συναντηθούμε για να μιλήσουμε και για την επόμενη σεζόν. Είμαι σίγουρος ότι έχουμε κάνει την καλύτερη επιλογή. Βλέπουμε ότι η ομάδα έχει χαρακτήρα, δεν παρατά κανένα παιχνίδι και παίζει όμορφο μπάσκετ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 77-69 (vid)

Η Μπαρτσελόνα το 1-1, ο Ολυμπιακός το πάνω χέρι. Ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό. Ο Ολ…