Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin Περιστέρι: Δυνατά φιλικά με Ιωνικό και Λαύριο

Περιστέρι: Δυνατά φιλικά με Ιωνικό και Λαύριο

Περιστέρι, FIBA Europe Cup

To Περιστέρι είναι από τις ομάδες που έχουν εξ’ αναβολής υποχρεώσεις αυτές τις μέρες και έτσι ο Σωτήρης Μανωλόπουλος αποφάσισε να κανονίσει δύο δυνατά φιλικά με Λαύριο και Ιωνικό. Στόχος των δύο αυτών αγώνων είναι η καλύτερη προσαρμογή του Κουίνσι Φορντ στην ομάδα των δυτικών προαστίων.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα του Περιστερίου:

Δυο δυνατά φιλικά έχει προγραμματίσει το Περιστέρι στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος, λόγω της διεξαγωγής των εξ αναβολής αναμετρήσεων, μέχρι τον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League με τον Άρη (28/4) στο Κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».

Συγκεκριμένα, οι «κυανοκίτρινοι» θα αντιμετωπίσουν εντός έδρας την Παρασκευή (16/4, 5μ.μ.) τον Ιωνικό Νικαίας και την επόμενη Τετάρτη (21/4, 5μ.μ.) το Λαύριο. Τα δυο αυτά τεστ θα βοηθήσουν στην καλύτερη προσαρμογή του Τζόρνταν Φορντ, αλλά και στην προετοιμασία της ομάδας για τα σημαντικά παιχνίδια που θα ακολουθήσουν στα πλέι οφ.

Βέβαια, τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Σωτήρη Μανωλόπουλο. Στην προπόνηση της Τετάρτης (14/4), μετά το διήμερο ρεπό που δόθηκε στους παίκτες για να ξεκουραστούν, δεν θα πάρουν μέρος ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος (αντιμετωπίζει πρόβλημα στον καρπό και δεν έπαιξε στα παιχνίδια με Προμηθέα και ΠΑΟΚ), ο Τρε Μακλίν και ο Τεράν Πέτεγουεϊ, οι οποίοι έχουν ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα. Αντίθετα, στην διάθεση του προπονητή θα τεθεί στην προπόνηση της Τετάρτης (14/4) ο Τζέι Κρόκετ, ο οποίος ολοκλήρωσε το πρόγραμμα αποκατάστασης.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Σπανούλης: «Τα παιχνίδια στο Final Four είναι διαφορετικά»

Στο δύσκολο παιχνίδι με την Τενερίφη αναφέρθηκε ο Βασίλης Σπανούλης. Ο Βασίλης Σπανούλης μ…