Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin Περιστέρι: Χρήσιμα συμπεράσματα για Μανωλόπουλο με Ιωνικό

Περιστέρι: Χρήσιμα συμπεράσματα για Μανωλόπουλο με Ιωνικό

manwlopoulos 203334

Το Περιστέρι έδωσε σήμερα (16/04) φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο να έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα. Ο τεχνικός των Κυανοκίτρινων έδωσε αρκετό χρόνο στους μικρούς της ομάδας αλλά και στον Φορντ καθώς στόχος του είναι η καλύτερη δυνατή αφομοίωση του.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΚΑΕ Περιστέρι:

Τον Ιωνικό Νικαίας αντιμετώπισε το απόγευμα της Παρασκευής (16/4) το Περιστέρι σε φιλικό αγώνα προπονητικού χαρακτήρα.

Οι προπονητές των δυο ομάδων είχαν την ευκαιρία να δώσουν χρόνο σε όλους τους παίκτες τους και ειδικά ο Σωτήρης Μανωλόπουλος έριξε στο παρκέ τους «μικρούς» βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα εν όψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος και των πλέι οφ.

Βέβαια, είχε και σημαντικές απουσίες, καθώς δεν αγωνίστηκαν ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στον καρπό του δεξιού του χεριού, καθώς επίσης και οι Τεράν Πέτεγουει και Τρέ ΜακΛιν, οι οποίοι αισθάνονται ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα και υποβάλλονται σε θεραπεία. Εκτός έμεινε και ο Ζώης Καράμπελας, λόγω των ενοχλήσεων στο πόδι.

Η αφομοίωση του Τζόρνταν Φορντ από την υπόλοιπη ομάδα είναι ένα στοιχείο που επιδιώκει ο τεχνικός των «κυανοκιτρίνων» μέσα από τα φιλικά εν όψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος, αλλά και των πλέι οφ. Γι’ αυτό και τον χρησιμοποίησε αρκετά στα τέσσερα 8λεπτα, αλλά και στο έξτρα 5λεπτο που αγωνίστηκαν οι δυο ομάδες.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Χουγκάζ: «Όλοι μαζί για ένα ιστορικό αποτέλεσμα»

Μήνυμα προς τον κόσμο έστειλε ο Νίκος Χουγκάζ. Ο διεθνής φόργουορντ του Περιστερίου, Νίκος…