Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Πασκουάλ: «Κανείς δεν πίστευε ότι μπορούμε, το αξίζουμε»

Πασκουάλ: «Κανείς δεν πίστευε ότι μπορούμε, το αξίζουμε»

Πασκουάλ

Η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης έκανε το καθήκον της κόντρα στον Παναθηναϊκό και πήρε το εισιτήριο για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, όπου θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα. Ο Τσάβι Πασκουάλ σε δηλώσεις του τόνισε ότι στην αρχή της χρονιάς κανείς δεν πίστευε ότι μπορούν να πάνε στα πλέι οφ, ωστόσο το άξιζαν.

Αναλυτικά:

«Όλα ήταν σημαντικά. Πρώτον, θέλαμε να προσεγγίσουμε το παιχνίδι από την άμυνα και να ελέγξουμε τα αμυντικά ριμπάουντ. Στο δεύτερο ημίχρονο, το κάναμε καλύτερα. Στο πρώτο ημίχρονο, δεν το κάναμε. Αλλά βήμα βήμα ξεκινήσαμε να αναλαμβάνουμε τα ηνία του παιχνιδιού. Ξεκινήσαμε να παίζουμε καλά στην επίθεση και την άμυνα και καταφέραμε να ξεφύγουμε στο τέλος.

Οπότε πρέπει να πω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, σε όλους τους οπαδούς, σε όλους στον οργανισμό, στο προσωπικό και τους βοηθούς μου. Νομίζω ότι αξίζουμε να είμαστε στα πλέι οφ για αυτά που κάναμε μέχρι τώρα.

Το 2021 ήταν μια δύσκολη χρονιά για εμάς. Ξεκινήσαμε με τόσους τραυματισμούς και βήμα προς βήμα ανακτήσαμε τη φόρμα μας για το τελευταίο μέρος της διοργάνωσης, οπότε νομίζω ότι αξίζουμε να είμαστε εκεί που είμαστε. Δουλεύαμε με αυτή τη νοοτροπία όλη τη σεζόν.

Είναι αλήθεια ότι στην αρχή της σεζόν, κανείς δεν πίστευε ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι τέτοιο, αλλά το μπάσκετ είναι έτσι. Οι παίκτες δούλεψαν όλη τη σεζόν με καταπληκτικό τρόπο και τώρα πρέπει να απολαύσουμε τη στιγμή και να συνεχίσουμε»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Σφαιρόπουλος: «Παρά τις απουσίες μας, ελάτε να μας στηρίξετε»

Μήνυμα προς τον κόσμο έστειλε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Ο Έλληνας τεχνικός, Γιάννης Σφαιρόπο…