Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Πασκουάλ: «Αδύνατο να κάνουμε τρεις νίκες με Μπαρτσελόνα»

Πασκουάλ: «Αδύνατο να κάνουμε τρεις νίκες με Μπαρτσελόνα»

Euroleague Πασκουάλ

Παρά την απουσία του Ματέους Πονίτκα, η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης έκανε την έκπληξη στους πρώτους αγώνες των πλέι οφ της Euroleague, νικώντας την πρώτη στην κανονική περίοδο Μπαρτσελόνα, μέσα στο Παλάου Μπλαουγκράνα. Ο Κέβιν Πάνγκος πέτυχε 19 πόντους απέναντι στην ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, απόδοση που εξαργύρωσε με πρόταση για επέκταση της συνεργασίας με τη ρωσική ομάδα την επομένη. Ενόψει του αυριανού (23/4, 22:00), δεύτερου αγώνα στη Βαρκελώνη, ο τεχνικός της Ζενίτ, Τσάβι Πασκουάλ, κράτησε «χαμηλό προφίλ» σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

«Κατ’ αρχάς, είμαστε απογοητευμένοι για τον τραυματισμό του Γκουντάιτις. Είναι δύσκολο για εμάς. Φαίνεται πως πρόκειται για σοβαρό τραυματισμό και έρχεται να προστεθεί σε αυτόν του Ματέους Πονίτκα, τον οποίο χάσαμε για όλα τα πλέι οφ. Πρόκειται για δύο παίκτες “κλειδιά”. Θα προσπαθήσουμε να φανούμε πιστοί στην ταυτότητά μας με τους παίκτες που έχουμε διαθέσιμους».

Ενόψει της δεύτερης «μάχης» στη Βαρκελώνη, ο Πασκουάλ επισήμανε: «Πρέπει να προγραμματίσουμε έναν αγώνα που θα είναι διαφορετικός, κάτι που είναι λογικό. Αν ο Αρτούρας (σ.σ. Γκουντάιτις) δεν είναι σε θέση ν’ αγωνιστεί, το πλάνο θα είναι διαφορετικό. Θα είναι πιο δύσκολο για εμάς. Ο Ταρίκ Μπλακ είχε ενοχλήσεις στο στομάχι στο πρώτο παιχνίδι και έκανε μεγάλη προσπάθεια για να αγωνιστεί. Γνωρίζουμε πως η Μπαρτσελόνα είναι πανίσχυρη και είναι αδύνατο να τη νικήσεις σε μία σειρά πέντε αγώνων, αλλά θα συνεχίσουμε να πιστεύουμε στις πιθανότητες που έχουμε. Την Παρασκευή θα βγούμε στο παρκέ για να προσπαθήσουμε να νικήσουμε. Δεν τίθεται θέμα όσον αφορά αυτό».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Η παρακάμερα της νίκης επί του Προμηθέα (vid)

Όσα έγιναν στον αγώνα με τον Προμηθέα, μέσα από την κόκκινη παρακάμερα Ο Ολυμπιακός άνοιξε…